Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiú mellett tudnátok elképzelni egy hosszú kapcsolatot?
Belsőleg leginkább, milyen legyen?
Kort írjatok.
Kulsore tuti magas.
Belsore humoros es laza.
Belsőleg: humoros, jószívű, kedves, ne legyen olyan, aki a rózsaszín felhők közül ki se látszik (sajnos volt már dolgom ilyennel, és azóta köszönöm, nem kérek belőle), legyen magabiztos, ne hordja fenn az orrát stb. Az alap dolgok.
Külső: magas, sportosabb, ha lehet, de semmit sem utasítok el, ha megfog a kisugárzása.
Kedves . megerto es őszinte..
Hm az előbb énis ilyen kerdest tettem fel fordított esetben 😂
Külsőre szeretem az olyan srácokat akik magasabbak nálam. Egyébként belsőre szeretem az érett gondolkodásúakat, legyen jövőképe, akarjon valamit elérni az életbe ne csak bulizzon és zülljön, a kedvesség nálam nagyon fontos, nem bírom a taplókat. Legyen olyan, akinek bármit elmondhatok, természetesen ő is elmondhat nekem bármit. Az őszinteség még nagyon fontos nálam, nekem elég egyszer hazudni és onnantól vége a bizalomnak. Adja meg nekem a kellő magánszférát én is megadnám neki, az sem jó ha állandóan egymás nyakán lógunk. Szerintem a lényegesebbeket leírtam :D
20/l
Mindig tudjon megnevettetni, lehessen vele hülyéskedni, de ha kell, akkor komolyan is tudjunk beszélgetni, meghallgasson, figyeljen rám, lehessen kompromisszumot kötni vele,és ne féltékenykedjen, legyen meg köztünk a kölcsönös bizalom. És a legfontosabb, hogy mutassa ki az érzelmeit!
15/l
Magas, lehetoleg kek/zold szemu
Belulrol: okos, intelligens(!!!!!!!), lehessen vele hulyeskedni, legyen jo a gondolkodasa, es bar ezt nem szeretem, de sajnos ilyen emberre lenne szuksegem az eletben: realista (hogy legyen ki visszarangasson a valovilagba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!