Nem lesz probléma ha ricinusolaj mellett szőkítek is?
Figyelt kérdés
Egy hónapja spray-el szőkítem az amúgy szőkésbarna hajamat és nagyon szeretem a mostani eredményt, nagyon szép ombre lett és fényes. Már jó ideje hallottam a ricinusolajról, mint hajnövesztőről, mármint hogy erre is nagyon jó a hatása, csak azt szeretném megtudakolni, hogy egyszerre nem gond ha használom őket? A ricinusolajat heti 1x a szőkítőt, amiből abszolút nem használok sokat egy alkalommal, heti 2x2017. ápr. 8. 12:03
1/3 anonim válasza:
Nem üti a kettő egymást, de arra készülj fel, hogy a ricinustól vöröses fénye lesz a szőke résznek
2/3 anonim válasza:
Szia! Igaza van az elsonek.
Keverj egy kis citromlevet a ricinusolajba, es nem lesz voroses arnyalatu a hajad.
3/3 anonim válasza:
Miert lenne voroses?
Én festett hamvasszoke vagyok, es ricinusolajat hasznalok a hajamra.
Egyaltalan nem valtozik a szine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!