Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell elképzelni a...

Hogyan kell elképzelni a várandóság első tüneteit?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenki más és más!! Viszont pl a hányinger, hányás akkor számít tegyük fel tünetnek, ha az pl a nem várt előtti napokban állnadóan jelen van vagy ha egyetlen egyszer előfordul, akkor már lehet tünet?
2018. márc. 26. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit sem vettem eszre csak azt hogy nem jön meg...azt is vártam mert görcsölt mint mikor megakar jónni.járkáltam a mosdóba de nem jött meg.és a melleim.fájtak és nőttek.

Most is fájnak menses előtt, de az más jellegű volt.

Hányinger, hányás 8-10 ig hetig volt.2- szer hánytam.Inkább csak a hányinger kínzott.Reggel mindig reggeli után.

2018. márc. 26. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hányni csak a 6.héten kezdtem.Nekem az első tünetek,a szagundor és a mellfájdalom voltak az első terhességemnél.Most a másodiknál a menzesz kimaradàsa előtt 1-2 nappal feszülni kezdett a jobb mellem,és előtej ürült belőle.Volt itthon teszt,kíváncsisgból megcsináltam,és szép,erős pozitív lett.
2018. márc. 26. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem volt se hányás, se semmi ilyesmi. Csak a kimaradt menzesz volt a tünetem.

De ha egyetlen egyszer lenne hányingerem, hamarabb gondolkodnék el azon, hogy mit ettem össze, vagy hol kaphattam el vírust, mint hogy terhességre gyanakodjak a nemvárt előtt.

2018. márc. 26. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem csak minden ember más, minden terhesség is!

Elsővel nem volt tünetem csak a hébe-hóba hányinger az elején 6-7. Héttől. 8.-tól napi 1hányás.

Másodikkal már az esedékes előtt 2-3nappal hányinger, 6.héttől intenzív hányás (infúzión is voltam).

Mindkettővel a tipikus fáj a cicim és mindjárt megjön érzés volt(elsővel az utóbbi sokkal intenzívebben).

Harmadikkal még csak érzésem sincs! Se olyan, hogy meg akarna jönni, se olyan hogy nem. Nincs hányinger, nincs undor, semmi.

2018. márc. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!