Miért baj, ha valakinek a modern, különlegesebb hangzású nevek tetszenek?
Úgy vettem észre, hogy ezen az oldalon aki nem Annának, Júliának vagy Katalinnak nevezi a gyerekét azt már egyből cigánynak, meg egyéb undorító féregnek nevezik a kommentelők.
Miért kéne ilyen neveket adnom, ha mire kimondom ezeket belehalok az unalomba?
Az én háziorvosom neve Fehér Amaryllis, köszöni szépen tud élni ezzel a névvel, viszont ha én megemlítem ezt a nevet, már egyből megforgatnak vasvillán, és felgyújtanak kétszer. Meg amúgy is egy putris cigány vagyok, ha ilyen névben gondolkodom.
Nekem például nem tetszik sem az Anna sem a Bella név, az Annabella viszont az egyik kedvenc nevem, én egyszerűen szeretem a cukormázas neveket. Miért támadnak ezért?
Nyilván tudom, hogy egy kisgyereknek nevet adni valóban nagy és komoly dolog, hiszen egy életen keresztül elkíséri, ezzel a névvel kell együtt élnie. De ha nekem egyszer ez a név tetszik, akkor miért fikáznak, ha ezt a nevet akarom adni?
A 66-os válaszomban világosan leírtam.
Ha te ezt nem vagy képes felfogni, akkor menthetetlen vagy.
Szerintem minden neurotipikus ember képes különbséget tenni a Szemjuel, Zseráldin, Dzsesszika, Dzsennáró, valamint a Milán, Noel, Kevin nevek között (nem ez az utóbbi 3 rohadtul nem cigány név, csak azért, mert nálatok a cigányputri közepén vagy egy Kevin nevű cigány)
Te mosod ezeket össze, mert neked két véglet létezik: vagy a Ferenc, vagy a Dzsennáró. Normális átmenet nincs, ami nem a idősek otthonában vagy a cigányputrik közepén dívik (ahol élsz, mert bizonyára te vagy az a 74%-os, aki minden neves kérdéshez odaírja, hogy nála a cigányokat hívják így)
A saját tapasztalataidat húzod rá az egész társadalomra, mert ha te süket vagy kiérteni a Zsombor nevet, akkor más is biztos olyan szefó, mint te.
Több szót nem vesztegetek rád, mert egy betűt nem érdemelsz, ott vannak az ápolóid meg a szociális gondozók, majd azok tisztába tesznek.
"leírom a legrosszabb esetet"
De hogy miért... azt szerintem még te sem tudod. Ki a tököm mondta neked, hogy én a kérdésemben a különleges nevek alatt a legrosszabb esetet, Szemjuelt meg Dzsennárót értek?
Teljesen normális nevekről van szó, csak te ezt képtelen vagy felfogni, jól írja a #77-es válaszoló.
Csak neked kizárólag Ferike meg Szemjuel létezik, ezért vagy képtelen felfogni a kérdésemet.
76
Érted már?
Én sem a botrányos neveket tartom különlegesnek és modernnek, ezért nem is értem, hogy miért papolsz a Dzsennáróról már oldalak óta, hiszen én nem ilyen nevekre gondoltam.
A szefósok (te) kedvéért leegyszerűsítve: Én a körtéről kérdeztem, te meg a görögdinnye részeit elemezgeted már mióta.
Dehogy miért... és még te nézel másokat hülyének 😂
#77 ezek a te baromságaid. Attól, hogy az addigi válaszokra is válasz az a pár mondatom, még nem szakad el a kérdéstől egyáltalán. Ha régóta mozogsz gyakorin akkor láthattad, hogy vannak párbeszédek is, még ha a szabályzat mást is kér. Emberek egymás közt. A cigány témát is te kevered bele, szerencsétlen genetika alatt gyenge képességeket kellene értened, mint valami normális ember. De te csak annak tartod magad, vitakultúra nulla, főleg amikor kezded észrevenni, hogy te vagy a csökkent, te nem vagy képes pár félreérthetetlen mondatot simán csak érteni, a saját tébolyodon is felülemelkedve.
"De hogy miért... azt szerintem még te sem tudod."
De, tudom. Erre vonatkozik a kérdés, pont erre kíváncsi. Leírom, hogy a gyakorlatban mi szokott furcsa lenni. Téged is az téveszt meg, hogy maradok néha e/1-ben, pont azért, hogy nyugtathassátok magatokat azzal, hogy ez csak egyetlen egy valaki, aki mond most valamit. Tök okosak vagytok, hogy ezt kimondott támadási felületként értelmezitek, gratulálok a vitakultúrátokhoz, biztos messzire vitt titeket eddig is.
"Teljesen normális nevekről van szó"
Hol? Láttad a kérdést? Fogod, hogy a normális fogalma az nem szokott egy nagyon szigorúan körülírható valami lenni?
"Én sem a botrányos neveket tartom különlegesnek"
Nyilván, pont a simán hülye nevekről van szó, amiket nagy valószínűséggel egy életre adtok (ld statisztikák a névváltoztatási hajlandóságról), és tény, hogy nagyon nem ritkaság, hogy a lelki fejlődésre igen döntően kihat, akkor is, ha a névadó ezekről nem hajlandó tudomást venni. És nem, nem jellemző, hogy könnyebb megjegyezni, főleg amikor mindenkinek valami más "különleges" neve van. Nem, nem illik senkire egy-egy idióta név. Lehet biztos szeretni ezt, csak még nem árulta el senki, hogy miért és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!