Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, ha valakinek a...

Miért baj, ha valakinek a modern, különlegesebb hangzású nevek tetszenek?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ezen az oldalon aki nem Annának, Júliának vagy Katalinnak nevezi a gyerekét azt már egyből cigánynak, meg egyéb undorító féregnek nevezik a kommentelők.

Miért kéne ilyen neveket adnom, ha mire kimondom ezeket belehalok az unalomba?

Az én háziorvosom neve Fehér Amaryllis, köszöni szépen tud élni ezzel a névvel, viszont ha én megemlítem ezt a nevet, már egyből megforgatnak vasvillán, és felgyújtanak kétszer. Meg amúgy is egy putris cigány vagyok, ha ilyen névben gondolkodom.

Nekem például nem tetszik sem az Anna sem a Bella név, az Annabella viszont az egyik kedvenc nevem, én egyszerűen szeretem a cukormázas neveket. Miért támadnak ezért?

Nyilván tudom, hogy egy kisgyereknek nevet adni valóban nagy és komoly dolog, hiszen egy életen keresztül elkíséri, ezzel a névvel kell együtt élnie. De ha nekem egyszer ez a név tetszik, akkor miért fikáznak, ha ezt a nevet akarom adni?

2021. dec. 5. 17:29
 61/99 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan kérdező, itt mindenki mindig mindent jobban tud a másiknál, ő bezzeg így csinálta volna, ő bezzeg úgy csinálta volna. Bárhogyan is, de az ő véleménye, döntései a helyesek, minde ki más felett pedig ítélkezik. Miért pont a név lenne a kivétel? Még a neveket illetően is ítélkezni kell természetesen, hiába csak a dedóban megy ez.
2022. jan. 3. 21:57
 62/99 anonim ***** válasza:
0%
Oké, igazatok van, tökugyanaz a csoda újonnan bevezetett nevekkel élni, mint ismertebb és megszokottabb klasszik néven. Csak hallucinálja mindenki, hogy full más a személyiség alakulása egy-egy botcsinálta néven felnőve, mint hétköznapibb esetben, és nem a normalitás irányába másabb. Nyugodtan ringassátok magatokat a baromságba, nevezzétek a kölyköt akárminek, annak a génkészletnek úgyis mindegy.
2022. jan. 4. 06:08
 63/99 anonim ***** válasza:
0%
És ha a te nevedről gondolja valaki ugyanezt? Érted hogy semmi értelme? Ez csupán egy egyéni vélemény ami szimpla ítélkezés.
2022. jan. 4. 08:26
 64/99 A kérdező kommentje:

Génkészlet? Személyiség alakulása egy ritkább név miatt?

Te nagyon beteg vagy...

2022. jan. 4. 11:10
 65/99 anonim ***** válasza:
0%
Nem érted, semmi baj.
2022. jan. 4. 12:38
 66/99 A kérdező kommentje:

Értem, pont ezért írom, hogy nem vagy normális.

Kezdve ott, hogy amúgy is abnormális végletekben gondolkozol, mert neked csak Ferenc és Dzsennáró létezik, normális átmenet nem. Pedig én ezekről a nevekről beszélek.

Ha szerinted valaki génkészletének annyi, csak mert Milán a neve, akkor igen, te átkozott beteg vagy.

2022. jan. 4. 12:49
 67/99 anonim ***** válasza:
0%
Nem sikerült értelmezned, semmi baj, ilyenek is kellenek, csak nem tudom mire.
2022. jan. 4. 15:02
 68/99 anonim ***** válasza:
88%

67

Téged maximum egy geriátriára szakosodott pszichiáter értene meg, vagy a hozzad hasonló pókhálós öreglányok, akik bizton hiszik, hogy csak Ferikének és Erzsikének lehet egészséges személyisége, és egy Noel egész életében csak rohadni fog, kívül-belül.

Nyugodtan ringasd csak magad baromságokba, te vagy az, aki nem érti a kérdést, de semmi baj.

2022. jan. 4. 15:22
 69/99 anonim ***** válasza:
76%
76, akármk is a neved, de neked bztosan elcseszte a génkészleted.
2022. jan. 4. 17:49
 70/99 anonim ***** válasza:
0%
Ti pörögtök rá ennyire, kis szemjuelek
2022. jan. 5. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!