Miért baj, ha valakinek a modern, különlegesebb hangzású nevek tetszenek?
Úgy vettem észre, hogy ezen az oldalon aki nem Annának, Júliának vagy Katalinnak nevezi a gyerekét azt már egyből cigánynak, meg egyéb undorító féregnek nevezik a kommentelők.
Miért kéne ilyen neveket adnom, ha mire kimondom ezeket belehalok az unalomba?
Az én háziorvosom neve Fehér Amaryllis, köszöni szépen tud élni ezzel a névvel, viszont ha én megemlítem ezt a nevet, már egyből megforgatnak vasvillán, és felgyújtanak kétszer. Meg amúgy is egy putris cigány vagyok, ha ilyen névben gondolkodom.
Nekem például nem tetszik sem az Anna sem a Bella név, az Annabella viszont az egyik kedvenc nevem, én egyszerűen szeretem a cukormázas neveket. Miért támadnak ezért?
Nyilván tudom, hogy egy kisgyereknek nevet adni valóban nagy és komoly dolog, hiszen egy életen keresztül elkíséri, ezzel a névvel kell együtt élnie. De ha nekem egyszer ez a név tetszik, akkor miért fikáznak, ha ezt a nevet akarom adni?
Génkészlet? Személyiség alakulása egy ritkább név miatt?
Te nagyon beteg vagy...
Értem, pont ezért írom, hogy nem vagy normális.
Kezdve ott, hogy amúgy is abnormális végletekben gondolkozol, mert neked csak Ferenc és Dzsennáró létezik, normális átmenet nem. Pedig én ezekről a nevekről beszélek.
Ha szerinted valaki génkészletének annyi, csak mert Milán a neve, akkor igen, te átkozott beteg vagy.
67
Téged maximum egy geriátriára szakosodott pszichiáter értene meg, vagy a hozzad hasonló pókhálós öreglányok, akik bizton hiszik, hogy csak Ferikének és Erzsikének lehet egészséges személyisége, és egy Noel egész életében csak rohadni fog, kívül-belül.
Nyugodtan ringasd csak magad baromságokba, te vagy az, aki nem érti a kérdést, de semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!