Túl sok orgazmus azért vérzek?
5 hete szültem már múlóba volt a vérzés, Barnazás, férjemmel többször együtt voltunk még volt hogy magamnak is csináltam, volt hogy napi 4 orgazmusom is volt és rá 2 napra elkezdtem nagyon vérezni.
Vajon ez emiatt volt?
A sok mehosszehuzodastol?
Ugyan már csak Magyarországon van ez. Semmi bajom. Te vagy a kamu hogy 2 lábon járó kamu.
Azért mert neked nem volt igenyed rá hónapokig másnak lehet.
Ó ha még azt is megirnam terhesen hány orgazmusom volt egy nap akkor rosszul is lennél.
Ilyen prűd anyukák véleményére nem vagyok kíváncsi.
Maradjunk a kérdésnél meg a normális valaszadoknal.
Ez nem prűdség kérdező. 6 hétig ki KELL bírni, mert tényleg veszélyes. És igen, vérezhetsz attól is akár.
Nem ösztönlények vagyunk, simán kibírható a legnimfománabb embernek is.
Itt egyedül te vagy aki nem tud normálisan válaszolni.A kettes teljesen rendben leírta,te meg jössz azzal,hogy kamu meg prűd ( mit tudsz te erről??)
Tudod mit,kérdezd meg az orvosod,neki talán nem harapod le a fejét,ha neked nem tetsző választ ad!
Egy 5hetes gyerek mellett nem napi 4 orgazmusra volt szükségem.
Annyira meg számít az egészségem, hogy kibírjak 6hetet szex meg önkielégítés nélkül.
Amúgy nekem 8-9hétig tartott a gyermekágyi vérzés, volt, hogy olyan volt mintha elmúlna de másnak megint élénkpiros vérzés volt. Ez megtörtént vagy 3x mire ténylegesen elmúlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!