Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, támogatnátok, hogy...

Szülők, támogatnátok, hogy felső tagozatos diákoknak LMBTQ aktivisták tartsanak előadásokat az iskolában?

Figyelt kérdés

Mondjuk 6-8. osztályos diákoknak, vagyis 12-14 éveseknek.

A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult. Az LMBTQ jelenség viszont természetes. Egyúttal pedig arra is fel kellene készíteni a diákokat, hogy nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű.

Egy olyan társadalmat kellene építeni, ahol elfogadás van.

2021. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

A heterók közötti házasságot is kitalálták egyszer, tehát gondolom volt olyan időszak, amikor senki sem házasodott. Azzal, hogy a kulturális evolúció hatására a házasság egy új szinte lép, nem értem, mi bajod.

Mellesleg a zsidók-keresztény vallás erősen benne lehet abban, hogy Európában ma ennyire megvetett a homoszexualitás. A rómaiak voltak azok, akik a keresztényeket a hatalomba ültették, és átvették a hagyományaikat, köztük a homofóbiát is, ami tovább folytatódott a Birodalom romjain alakult friss nemzetállamokban is, és így Európa keresztény lett, és beköszöntött a sötét középkor. Ez a modern homofóbia története, én erre nem lennék büszke.

2021. nov. 3. 08:09
 52/62 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Ezt csak úgy itthagyom 😉 lehet erőltetni, csak nem érdemes.

2021. nov. 3. 09:15
 53/62 anonim ***** válasza:
77%

2 férfi és 2 nő semmiképp nem tud utódot létrehozni, tehát nem természetes dolog😀 ezen nemtudom mit rugóztok nem az és kész. Attol még joguk van a boldog élethez.

De légyszives ne legyünk már álszentek hogy "egyformán termeszetes a kettő" egyáltalán nem az... a heteroszexualitás a normális.

2021. nov. 3. 10:05
 54/62 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne természetes dolog, akkor az evolúció kiszelektálta volna a homoszexualitást, ám nem így történt. A homoszexualitás a természetben is megtalálható, és ma is megvan a Homo Sapiensnél haszna, hiszen ha kismértékben is, de szabályozza a túlnépesedést.

A kereszténység téveszméje szerint nem természetes a homoszexualitás, ami viszont a szekularista világban nem kellene, hogy érdekelje az embereket. Heteroszexuális emberként kiállok az egyenlőség mellett, az elavult keresztény eszméket pedig elvetem.

2021. nov. 3. 12:15
 55/62 anonim ***** válasza:
86%
Heteroszexuális, megkeresztelt, bár abszolút nem gyakorló hívőként is a hagyományos családmodellben hiszek, ami sosem lesz elavult. Aki ezt mondja, legyen hetero vagy homoszexuális, vagy egyéb LMBTQ tag, az ugyanannyira nem elfogadó, mint aki homofób.
2021. nov. 3. 13:00
 56/62 A kérdező kommentje:
Jogod van abban hinni, amiben akarsz. Viszont kifejtettem azt is, hogy milyen értelemben beszéltem az elavultságról. Nem a heteroszexuális családmodell ellen vagyok, hanem a zsidó-keresztény nézet ellen, miszerint CSAK a heteroszexuális kapcsolat a helyes, mindnek más ezen kívül helytelen. EZ egy elavult nézet (ami talán már a maga korában sem volt helyes). Harmadszorra beszéltem most erről, remélem, most már érthető mit akarok mondani.
2021. nov. 3. 13:11
 57/62 A kérdező kommentje:
*minden
2021. nov. 3. 13:12
 58/62 anonim ***** válasza:
83%

A meleg és leszbikus emberek gyűlölik a legjobban az olyan túlbuzgó barmokat, mint te. Ők, (a normálisabja persze) csak nyugodtan akarnak élni. Az olyanok, mint te is, pedig ekkora ügyet csinálnál belőle.

Ők tudják, hogy máshogy működnek, mint a normális, és elfogadják magukat. Te meg túlbuzogsz, és erőlteted a természetességét.

Ha jót akarsz nekik, ha természetesnek látod, akkor hajrá, király, de akkor ne szítsd a tüzet, mert emiatt a sok lmbtq sz.rság miatt fogják/vagy már most is utalni a melegeket!

(Ismerek transzszexuális embert, annyira természetesen viselkedett, hogy senkit sem érdekelt, hogy hogy van ez nála. De soha nem tagadta, hogy eredetileg minek született, és kikhez vonzódik, teljesen tisztában volt a másságával...)

2021. nov. 3. 14:25
 59/62 A kérdező kommentje:

Inkább így mondanám: ők az a csoport, akiket az olyan emberek, mint amilyen te vagy, kedvelnek, mert lemondanak arról, hogy harcoljanak a jogaikért. Hát persze, hogy ők szimpatikusak neked, mert ők alárendelik magukat a homofóbiának. Nem hinném egyébként, hogy engem gyűlölnek.

Ki mondta, hogy erőltetem a dolgokat? :) Ha erőltetném, akkor nem írtam volna ki szavazást. Neked is meg lehet a magad véleménye. Szavazz arra, ami az LMBTQ ellen van. Nem kell velem egyetérteni.

2021. nov. 3. 17:08
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Ki rendeli alá magát a homofóbiának? Nem is ismered, akit én ismerek. Kollégám volt. Egyáltalán nem rendelte alá magát senkinek. Menő pasiként élt, bár nőnek született, amit soha nem tagadott, mert nem dili. Egyszerűen nem verte nagy dobra. Jött, jó főnök volt, jó munkaerő, jó sportoló, és jó barát is. Nem pedig azon lovagolt, hogy márpedig őt fogadják el, hanem mivel normálisan viselkedett, elfogadta mindenki.

Akkor ki se írtad volna a kérdést, ha nem erőltetnéd. Ha én elfogadom a vakokat, nem írok ki róluk kérdéseket, és nem verem a nyálam, hogy márpedig elavult nézet, hogy ők másak...

Én itt lezártam, elfogadó vagyok, elfogadom, hogy túlgondolod. 😊❤️

2021. nov. 3. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!