Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet ilyen bunkó anyám...

Hogy lehet ilyen bunkó anyám férje?! 16L

Figyelt kérdés
Vettem ma egy pólót amit nagy boldogan mutattam meg anyáéknak erre elkezdi anya férje: "Ez póló?! Úristen ezt inkább topnak használnám..." Pedig csak épp hogy kint van a hasam most ez akkora tragédia?

2021. máj. 8. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem tűnik bunkónak a leírásod alapján, csak a ruhádról tett mondott véleményt, téged nem minősített. Nekem meg a heavy metal "zene" csörömpölés és berregés, ez a véleményem róla, most akkor én is bunkó vagyok?
2021. máj. 8. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek az elsővel, nem bunkó. Próbáld meg elfogadni, hogy másnak nem ugyan az a véleménye mint neked.
2021. máj. 8. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
De bunkó. Kultúrember nem tiporja le a másik örömét. Ha nem tetszik neki, megtartja magának. Ha te mocskolnád, amit ő vesz, mindjárt megsértődne.
2021. máj. 8. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Fogalmad nincs arról, mi a bunkóság....
2021. máj. 8. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

3-as, akkor a kérdező ne mutogassa direktbe, tartsa meg magának. Mert bizony, ha mutogatja, akkor benne van a pakliban, hogy negatív véleményt kap. Úgy bírom ezeket a mártírokat, ez olyan, mintha kiposztolnék valamit, aztán felháborodok, ha nekem nem tetsző kommentet írnak hozzá. Ha nem érdekel más véleménye meg ne kritizálják meg semmi köze hozzá, akkor nem posztolom ki. Ennyi.

Kérdező, a haspóló meg nem póló. Igazat adok anyukád férjének. Vedd fel, ha akarod, mert megteheted, de vedd tudomásul, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, mert a strandon kívül közönséges. És nem, nem konzervatív öregasszony vagyok, mielőtt ezzel jönnél, vannak szexi ruháim, nem is egy. De szexi és közönséges között van különbség.

2021. máj. 8. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt bunkó.
2021. máj. 8. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem is láttad, és leközönségesezed! Úristen, milyen gonosz emberek gyülekezete ez! Nem véleményt kért a kérdező a mostohájától, hanem örömmel mutatta az új szerzeményét! És empátiahiányos lelki sivár az, aki attól boldog, hogy a más örömét elrontja. Attól, hogy veletek is így bántak, attól még ne gondoljátok, hogy ez így normális!
2021. máj. 8. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

7!

A hozzad hasonlóan gondolkodók miatt hiszik azt sokan magukról, hogy tökéletesek, mert anyu és apu nem mondja meg a gyereknek, hogy valami nem megy, vagy nem áll jól, nehogy sérüljön a csemete lelkivilága. Az ilyen gyerekekből lesznek a felnőttek, akiket mindenki kiröhög a hatuk mögött

2021. máj. 9. 07:36
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Az általánosítás nem vall épp nagy okosságra, 8-as, ha ezt még senki nem mondta meg neked, hát én most megmondom. Nincs objektív igazság: hogy valami jól áll vagy nem áll jól, az ízlés kérdése, az pedig nem tény. Az, hogy valakinek nem tetszik mondjuk a másik öltözéke, nem ok arra, hogy elvegyék a kedvét tőle. A mostoha öltözékében is egészen biztosan van olyan, ami a gyereknek nem tetszik, de még jó, hogy nem jár az egész világ egyformában. Te még ráadásul úgy adtál látatlanban igazat a mostohának, hogy fogalmad nincs arról a tárgyról, aminek a megítéléséről vitatkozol. Pusztán abból a célból, hogy okosabbnak tűnjél, mint a kérdező. Hát ez nem jött be.
2021. máj. 9. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
36%

9!

Nem adtam igazat senkinek, de ne zavarjon. A te empatiahianyos baromságodra reagáltam. Az, ha valaki elmondja a véleményét, nem bunkóság, plane nem, aha kérték, márpedig itt a kérdező kérte azzal, hogy megmutatta a felsőt az anyjának és a nevelőapjának. Ráadásul semmi bunkóság nem volt a megjegyzésben, csak a túlérzékeny én vagyok a világ közepe, gyönyörű vagyok, csinos, mindenki el kell hogy ajuljon tőlem 16 éves királylány vette annak, mert nevelőapa nem esett hasra a szépségétől. Mondhatta volna azt, hogy Júlí, úgy nézel ki, mint egy útszéli, az valóban bunkóság lett volna. Szó nem volt arról sem, hogy jó all e neki, vagy sem. Annyit mondott, nem póló hanem top. A póló takarja a derekat, kb csípőig ér. A top max derékig ér. A kérdező maga írja, hogy ki van a hasa, ergo topról van szó, nem pólóról. A nevelőapjának igaza van a megjegyzéssel, csupán egy tényt közölt.

2021. máj. 9. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!