Első találkozáskor hogy lehetett ennyire bunkó anyám párommal?
3 hónapja vagyunk együtt,több rövidebb-hosszabb kapcsolat után végre érzem hogy ő az akivel komolyan is gondoljuk.
Sok éve önálló vagyok,anyámék egyetlen egy pasit ismertek meg,őt is csak 1 év után.
Párom szüleit én 1 hét után már ismertem,eléggé családcentrikus (ami nekem még furcsa,én másképp nőttem fel),nagyjából normálisak.
Már egy ideje pedzegeti,hogy én is bemutathatnám a szüleimnek,igaz ők 50km-re laknak (mi egy városban és párom szülei is itt),igy eddig ez elmaradt.
Most viszont jöttek anyáék a városba,és hoztak nekem pár dolgom.Épp felujitok,igy csak ténylegesen beugrottak 15 percre.
Párom is itt volt épp,tudta hogy jönnek anyámék,anyámék nem tudták hogy párom itt lesz. Én nem igazán foglalkoztam ezzel,itt vagyok a kupi közepén.
Megjöttek,próbáltam bemutatni páromat,erre anyám körbevizslatta a lakást,kritizálta a virágokat,mondta a napi hülyeségét,majd távozáskor csak nekem köszönt.Rászóltam,hogy nem egyedül vagyok,és még ő huzta a száját.
Páromnak se elköszönni,de előtte is semmit nem szólt hozzá.
Tudom hogy a család nem megválogatható,de hogy lehet valaki ennyire bunkó egy idegennel? Semmit nem tud róla azon kivül,hogy vele boldognak érzem magam.
El is ment a kedvem hogy karácsony másnap együtt menjünk hozzájuk...bár igy már lehet párom sem fogja erőltetni...:(
25/N
Elsőnek: anyám előtte 2 órával szólt hogy jönnek,illedelmes férfi,de had ne szaladjon virágért.
Másodiknak: múlt hónapban akartam hogy menjünk le hozzájuk,csak anyám talált ki mindig valamit...nincs ideje,rendetlenség van,meló van...
21:00: 18 voltam mikor elköltöztem,6.éve vagyok független tőlük,csak ünnepekkor megyek.Nem azt akartam hogy szeresse,de azért köszönni az ember még az ismeretlennek is köszön ha egy helységben van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!