Szülők, támogatnátok, hogy felső tagozatos diákoknak LMBTQ aktivisták tartsanak előadásokat az iskolában?
Mondjuk 6-8. osztályos diákoknak, vagyis 12-14 éveseknek.
A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult. Az LMBTQ jelenség viszont természetes. Egyúttal pedig arra is fel kellene készíteni a diákokat, hogy nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű.
Egy olyan társadalmat kellene építeni, ahol elfogadás van.
Nem önmagában a heteroszexuális családmodell elavult, hanem a hozzá fűződő ideológia, hogy csak az a helyes. Ezt kell lebontani.
A heteró és a melegházasság is egyenrangú.
Nem!
Kereszténység alapja a Biblia, a Biblia pedig egyértelműen elítéli az azonon neműek közötti szexuális kapcsolatot és mindent. Úgyhogy a kereszténységhez maximum azért köthető, mert az egyházvezetők mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el a híveiket, viszont emiatt a Biblia tekintélye feledésbe merül.
Azzal együtt, hogy nem vagyok én ellensége semmilyen betűszónak, elmesélnéd nekem, hogy az anyu-apu-gyerekek családmodell mi a bánattól nem természetes?
Az elfogadásra meg bárki tudja a gyerekeket nevelni, a szüleik is, a full hetero osztályfőnök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!