Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, támogatnátok, hogy...

Szülők, támogatnátok, hogy felső tagozatos diákoknak LMBTQ aktivisták tartsanak előadásokat az iskolában?

Figyelt kérdés

Mondjuk 6-8. osztályos diákoknak, vagyis 12-14 éveseknek.

A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult. Az LMBTQ jelenség viszont természetes. Egyúttal pedig arra is fel kellene készíteni a diákokat, hogy nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű.

Egy olyan társadalmat kellene építeni, ahol elfogadás van.

2021. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát attol függ. Ha elmagyaráznák az óran h van aki úgy születik h a saját neméhez vonzódik és nem tehet róla ne bantsák stb.. ezzel egyet értek

De ami amerikába divat lett hogy na én most fiunaj érzem magam és hiába nyomja ki a szemeidet a D kosaras csecsem, akkor is hívj fiunak, ha nem akkor büdös náci vagy

Na ezzel nem értek egyet. Azt fogadjuk el amiről nem tehet az ember. Nem kell bántani a melegeket,zsidókat,fél labuakat, a gyerekem is félig cigány szoval nyilvan nekem/neki is érdeke hogy ne legyen mindenki turulb@szó jobbikos..

De azt a gusztustalan viselkedést amiről mar igenis tehet az ember, nem fogom elfogadni, és a gyerekemnek se mondja senki hogy el kell. Ne legyünk amerika, kérlek

2021. nov. 1. 18:39
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
*fiúnak
2021. nov. 1. 18:40
 43/62 anonim ***** válasza:
0%
Mondja ezt egy olyan, aki beoltatta magát... :DDD
2021. nov. 1. 18:47
 44/62 anonim ***** válasza:
87%
Nem oltattam be magam, ha nekem szántad, sőt 30 hetes terhesen el is kaptam a covidot, szinte tünetmentesen. De egyébként az oltásnak semmi köze ide...
2021. nov. 1. 20:34
 45/62 anonim ***** válasza:
10%
40# mert ha LMBTQ lesz a tanár akkor az már reklámozás?? Ezt hogy logikáztad ki?. Amúgy megsúgom, hogy ha mindenki meleg lenne, akkor mindenki mesterségesen termékenyülne meg, szóval ha azt hiszed ki fogunk halni eléggé tévedsz, arról nem is beszélve, hogy ahol a legtöbb ember él általában nem igazán szép dolog a homoszexualitás.
2021. nov. 2. 00:44
 46/62 anonim ***** válasza:
90%
43#🤣🤣🤣🤣
2021. nov. 2. 00:46
 47/62 anonim ***** válasza:
90%

"A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult."

Olyan aktivista semmiféle előadást ne tartson az elfogadásról, aki saját maga nem elfogadó. Innentől kezdve ez már nem érzékenyítés, hanem propaganda, hiszen ítélkezik.

2021. nov. 2. 11:41
 48/62 anonim ***** válasza:
87%
Mellesleg a heteroszexuális családmodell sose lesz elavult, mivel az az egyetlen módja annak hogy szülessenek újabb gyerekek, akiket aztán egy meleg pár esetleg örökbe tudna fogadni. Ez a természetes kész. Nem kell rajta rugózni. Azt joggal várják el hogy ne bántsák öket, békében élhessék az életüket, ennél többet én se várok, más miért is? (41 vagyok)
2021. nov. 2. 21:05
 49/62 A kérdező kommentje:

A zsidó-keresztény családmodell kizárólag férfi és nő között képzeli el a házasságot, mást helytelennek ítél és ez a modell igenis ELAVULT. Nem helytelen ugyanis, ha pl. két nő házasodik! Ezt a nézetet le kell bontani, mert egy rendkívül káros, diszkriminatív, vallásos téveszme.

A helyes modell ez:

Emberek vannak a világon.

Egyesek a másik nemhez vonzódnak, mások a saját nemükhöz, stb. Közöttük vannak olyanok, akik szeretik egymást, ezért házasságot is kívánnak egymással kötni. És itt itt nincs különbség. A heteroszexuális házasság NEM feljebbvaló, mint a homoszexuális házasság, de a homoszexuális házasság SEM feljebbvaló, mint a heteroszexuális házasság. Mindkét házasság EGYENLŐ módon értékes!

2021. nov. 3. 07:45
 50/62 anonim ***** válasza:
87%
A házasság az elmúlt 15 ezer évben csak a heteroszexuális kapcsolatban volt lehetséges. Bőven azelőtt így volt már, hogy a zsidó-keresztény vallás megjelent volna. Valóban voltak kultúrák, ahol toleránsak voltak a homoszexualitással, sőt, akár magasabb rendűnek is tartották, mint a heteroszexuálist (pl.a görögök), de házasodni ők sem akartak egymással, ez az elmúlt 20 év agymenése.
2021. nov. 3. 07:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!