Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, támogatnátok, hogy...

Szülők, támogatnátok, hogy felső tagozatos diákoknak LMBTQ aktivisták tartsanak előadásokat az iskolában?

Figyelt kérdés

Mondjuk 6-8. osztályos diákoknak, vagyis 12-14 éveseknek.

A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult. Az LMBTQ jelenség viszont természetes. Egyúttal pedig arra is fel kellene készíteni a diákokat, hogy nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű.

Egy olyan társadalmat kellene építeni, ahol elfogadás van.

2021. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 Derjaderja ***** válasza:
32%

Meg visszatérve egy queer-ségre - 12-14 évesnek ez zavaró lehet, ugyanis ezek a nemtől független rajongások - edző, kedvenc tanár, híres énekes stb- normál életkori sajátosságok.

Lehet hogy egy 30 éves ha tükörbe néz, arra jut, hogy ő tuti queer, mert amilyen ő azt most így hívják, de 12 évesnek erre a fogalomra nincs szüksége.

A homo- és a transzszexualitás már tényleg megjelenhet ebben a korban, arról nem baj, ha hallanak, főleg aki esetleg érintett, az már rögtön majd irányt is lát ahol tanácsra vagy segítségre lel, ha otthon nem tud.

2021. okt. 29. 14:25
 22/62 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem ezen múlik.

Aki mások elfogadására neveli a gyerekét az őket is elfogadja, aki meg nem, azon az aktivisták sem fognak változtatni.

2021. okt. 29. 14:28
 23/62 anonim ***** válasza:
43%
Maradjon a 4 fal között ahova való. tipikius mondat akkor a heteroszexualitás is maradjon a 4 fal között...mert amit néha csinálnak az túlzás és gusztustaln mint buszon dugnak kcsigyerekek előtt..csókolóznak egymás szájába másznak szintén gyerekek előtt..meg senki nem kíváncsi ezekre...buszon konkrétan hányingert kaptam mert mellettem egy pár folyamatosan cuppogot egymással és néha láttam hogy markolja a seggét..
2021. okt. 29. 14:31
 24/62 anonim ***** válasza:
63%
Azt is ugyanúgy elítélem elhiheted. Mondjuk én nem ilyen körökben mozgok ahol ez jellemző...
2021. okt. 29. 15:23
 25/62 anonim ***** válasza:
63%
Nem az aktivista előadásától lesz elfogadó egy gyerek. Komolyan gondolod, hogy az amúgy rühellt és unt iskolában majd végighallgat egy előadást és már elfogadó is? Mutass neki példát, úgy igen. De szerintem ne mászkáljanak be random aktivisták egy oktatási intézménybe hadoválni.
2021. okt. 29. 15:35
 26/62 anonim ***** válasza:
26%
Így van! Én a heterokra sem vagyok kíváncsi az utcán! Undorító amit a mai fiatalok művelnek, éttermekben smárolnak, parkokban egymás ölében pettingelnek. Ezzel miért nincs senkinek sem baja?
2021. okt. 29. 16:39
 27/62 anonim ***** válasza:
77%

26.mert ez a norma szerintük de ez se normális viszont itt sosem hangoztatják hogy csinálják a 4 fal között pedig én amikor látok lmbtq párokat érdekes kézfogáson kívül meg egy kis puszin kívól mást nem látom szóval inkább a heterók amit csinálnak azokra kéne ezt mondani mert én se mozgok ilyen köröbe de sajnos sok helyen előfordult...

23-ass vagyok jó látni hogy ennyire lepontoztok pedig ez az igazság...

2021. okt. 29. 16:56
 28/62 anonim ***** válasza:
42%

Maradjon a 4 fal között ahova való...

régebben egy fiatal hetero pár szexelt nyilvánosan játszótéren...érdekes nekik bezzeg nem szóltak hogy "figyu csináljátok a 4 fal között mert nem játszótérre való ez a viselkedés". Én esküszöm lmbtq pároknál sosem láttam durva dolgokat hogy mindenki ezt hangoztatja hogy 4 fal között simán látom őket ölelkezni kezet fogni és néha szájra puszi...komolyan ez gusztusosabb mint amit néha a heterok művelnek bezzeg rájuk a kutya nem szól ez a bosszantó!

2021. okt. 29. 17:00
 29/62 anonim ***** válasza:
75%
Nem sőt amelyik iskola ezt megengedné onnan gyerekemet elhoznám.
2021. okt. 29. 17:04
 30/62 anonim ***** válasza:
85%

A hagyományos családmodell soha nem fog elavulni, mivel az a természetes. Bármennyire lehet propagálni a többit, akkor sem lesz soha az a normális. Elfogadni el lehet, hogy van ilyen is, de ne legyen ez az alap.

Ilyen erővel ne csak fogadjuk el a tolószekeseket, hanem propagáljuk, hogy milyen király dolog... Mert láb nélküli ember is van, de akkor sem az a természetes.

2021. okt. 29. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!