Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, támogatnátok, hogy...

Szülők, támogatnátok, hogy felső tagozatos diákoknak LMBTQ aktivisták tartsanak előadásokat az iskolában?

Figyelt kérdés

Mondjuk 6-8. osztályos diákoknak, vagyis 12-14 éveseknek.

A 21. században Európában a zsidó-keresztény vallásból ered a hagyományos családmodell, amely mára már elavult. Az LMBTQ jelenség viszont természetes. Egyúttal pedig arra is fel kellene készíteni a diákokat, hogy nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű.

Egy olyan társadalmat kellene építeni, ahol elfogadás van.

2021. okt. 29. 13:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
81%
Nem támogatnám, ha valaki akarja vigye külön ilyen tájékoztatóra a gyerekét, de én nem kérek belőle joga van a szülőnek ezt kérni, de ahhoz is joga van hogy megtagadja.
2021. okt. 29. 14:00
 12/62 anonim ***** válasza:
37%

5.#

Róma 1:27

2021. okt. 29. 14:02
 13/62 Derjaderja ***** válasza:
78%

Nekem picit kettősek az érzéseim. Az elfogadást teljesen pártolom, azt is hogy házasodhassanak a melegek, és azt is, hogy a kamaszok kapjanak ilyen tájékoztatást.

Régen pl. volt egy ilyen "Élő könyvtár" pl a Szigeten, olyasmi szuper lenne, nemcsak szexuális kisebbségekkel hanem potenciálisan félreismert bármilyen csoporttal.

Másrészt nem érzem egy az egyben természetesnek ezt az lmbtq dolgot, divat is, meg nekem ez a q része már totál furcsa.

Én a monogám kapcsolatokat pártolom,.hogy egy ember 1 társat keres az életére, és van mondjuk pár szakítás, amikor nem sikerül. Nekem 2 férfi hűsége is szimpi, de a szexkapcsolatokat, alkalmi kapcsolatokat, tömegszexet és egyéb dolgokat már úgy furcsállom, és nekem sok a polkorrektség már.

Pl a Szájer eseténél azon pampogtak Nyugaton, hogy vétett a járványügy ellen, de a többi magánügy. Szerintem undorító és kiábrándító a többi is, tőlem nők is lehettek volna, az már nem teszi undibbá, hogy fiúk voltak.

Tudom, nem erről szól alapvetően az lmbtq és az alap cèljaival egyetértek, de valahogy kézben kár vele a szexuális szabadosság és a szamomra nem érthető indikációjú szex is (ti. nem egy szeretett szemèllyel való közös örömszerzés, hanem tényleg csak a jövőmenő vágyak követése). De ez persze szubjektív.

A kérdésre a válaszom, hogy igen, támogatnám, ha a hangvétel és a cél egyértelműen a homoszexualitás mint szerelemforma és az ebben érintettek elfogadása, a transzjelenség megismertetése és az érintettek elfogadásra tanítása lenne.

2021. okt. 29. 14:08
 14/62 anonim ***** válasza:
15%
12.igen róma őskorban volt :D ideje felébredni...már 21.század van nem kéne hogy a biblia irányítson titeket.
2021. okt. 29. 14:11
 15/62 anonim ***** válasza:
43%
14. Pont azért ilyen a világ amilyen, mert nem az irányítja az embereket. ( biztos elolvastad már, és tudod mi van benne)
2021. okt. 29. 14:14
 16/62 anonim ***** válasza:
15%
15.nem mert nem vagyok vallásos és remélem nem erőszakolod belém!
2021. okt. 29. 14:16
 17/62 anonim ***** válasza:
79%

Hát most elképzelem, ahogy az ötödikes fiamékhoz bemegy egy LMBTQ-akármilyen aktivista, és nem röhögik ki úgy, hogy öt perc múlva sírva hagyja el az osztálytermet. Ezek a gyerekek ma már mindent tudnak (halál komolyan, a 9 éves lányom világosít fel róla néha, hogy ez vagy az a szó mit jelent), olyan dolgokat is, amiknek a befogadására még nincsenek teljesen felkészülve. Ezen nem segítene egyetlen transznemű vagy queer vagy nem tudom én, milyen aktivista sem, inkább újabb degenerált poénkodásra (rosszabb esetben csúfolódásra) adna csak okot.

Egyébként érdekes ez a felvilágosításnak csúfolt propaganda mennyire más eredményt hoz, mint amit hisznek róla. Éltünk pár éve Angliában, ahol elvileg ugye akkora az LMBTQ szabadság, hogy a fiúk is járhatnak a lányvécébe, ha aznap épp lánynak érzik magukat. A helyi középiskolában minden évben egy egész hónapot szenteltek a szexuális sokszínűségnek. Ugyanebben a suliban a barátaink 14 éves lányát többször összeverték, és mindezt felvették mobillal, többek között azért, mert úgy gondolták, leszbikus... Ennyit ért a nagyszerű felvilágosító kampány.

2021. okt. 29. 14:17
 18/62 anonim ***** válasza:
88%

Tehát a házasság elavult, az lmbtq meg normális aha. Na pont ezért NEM támogatom. Mert mindent le akarnak rombolni, tisztelet a kivételnek ami évszázadokon át normális volt,és ma is az. Az is,hogy a gyereknek anyja+ apja legyen ! Vagy,hogy házasság férfi és nő közott legyen.

Már ezert utálják sokan emiatt ezeket a tagokat akikkel régebben semmi bajuk nem volt,mert erőszakosan nyomulnak.

2021. okt. 29. 14:18
 19/62 anonim ***** válasza:
90%

"nem lehet egy társukat elítélni azért, mert meleg, leszbikus, biszex vagy transznemű."

Ezt tudja a gyerekem, ugyanis így neveltem. Nemcsak őket nem ítéljük el, hanem senki más felett nem ítélkezünk.

Ehhez nem kellenek aktivisták, akik meg elítélik őket, azok akkor is elfogják, ha aktivisták mennek a suliba előadást tartani.

2021. okt. 29. 14:22
 20/62 anonim ***** válasza:
71%
Nem támogatom az lmbtq-t semmilyen formában. Maradjon a 4 fal között ahova való. A 65 éves anyám is azt mondja anno is voltak melegek,meg transzok,mindenki tudta,de nem vitték utcára,maradjon is így. Nekem be mondja már senki,hogy az normális mikor egy 90 férfi úgy vonaglik a priden mint egy fürdős k u r va,meg tik tokon mutogatják magukat női ruhában,ezen mit kéne elfogadni?? Ettől egy normális gyerek megbotránkozik,Isten memts rájuk kényszeríteni az elfogadást. Pontosan érzik mi az aberráció,és mi nem az.
2021. okt. 29. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!