Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis mit gondolnak egyesek,...

Mégis mit gondolnak egyesek, hogy tanulja meg így a gyerek hogyan kell viselkedni?

Figyelt kérdés
Ne menj vele étterembe, nyaralni, strandra, boltba..... Stb. Mert zavarja az ő kis nyugodt életüket. De ha nem viszem sehova akkor nem tanulja meg hol mit szabad. Meg hangos, szaladgál. Jah ilyen egy gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy nincs nevelve. De ugye az ő kényelmük mindenek felett.
2021. aug. 15. 12:07
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
41%

48. vagyok

Aaját vállalkozásunkban dolgozom, viszont a nyarat kiveszem és egéaz nyáron a Balatonon vagyok a gyerekeimmel, úgyhogy átélem. Sőt, a fiam haverjai most itt vannak és velük is én vagyok egész nap, pedig velük tényleg nincs foglalkozva, mégse sápítozok. Én is voltam gyerek, úgyhogy valamennyire emlékszem mit-miért. Amúgy a Budhától messze állok, mert a munkámban elég tüzes vérmérsékletű vagyok. De nem fogok kiakadni gyerekeken, akik még most tanulják az élet dolgait, miközben hatszor hülyébb felnőttek vannak. Egy adott életkorú gyerek hisztije mögött lehet egy idegrendszeri érettlenség, amit fejlesztenek, hiperaktivitás stb. vagy épp életkori sajátosság. De egy felnőtt viselkedésére mi a mentség, például arra, aki dicsekszik, hogy egy közértben felpofozott egy idegen kisgyereket, mert az hisztizett, vagy beül bagózni egy strandoló család mellé stb. Ha nagyon zavar egy gyerek, arrébb megyek, vagy oda sem ülök. Ja, tudom nem lehet megoldani, de bezzeg, ha egy húgyszagú csöves lenne, rögtön meglehetne.

2021. aug. 16. 13:42
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

51. Az a válasz nyilván kamu... ezen nem kell fennakadni. Volt egy csomó értelmes válasz amiben leírják a kommentelők, hogy nem csak ordít, visít, hisztizik a gyerek, hanem csomó mást is csinál ami idegesítő és a szülő elejét vehetné a dolognak. pl. labdázni menjen oda, ahol épp nincs senki. Egy csomó ilyen hely van a strand végében a kerítésnél, csak ugye az megterhelő tenni 150 lépést, így inkább másokat zavarunk, ahogy írod is: menjen odébb ha nem tetszik.

Ha én reggel lepakoltam valahova, akkor miért én menjek odébb? Azért mert más nem szól rá a gyerekére? Na ne már... Nyilván akit zavar a gyerek, az nem ül be direkt gyerekesek közé a strandon sem.

2021. aug. 16. 14:12
 53/53 anonim ***** válasza:
47%
51 pont azért kell folyamatos szülői kontroll alatt tartani a gyerekeket, mert most tanulják az élet dolgait. Annak, hogy valaki hüly.e, hisztis, mindig van oka, akár felnőtt, akár gyerek. Ha a felnőtt hüly.e, neki az a mentség, hogy pl ilyen szülője volt, mint te, ezzel a mentalitásal: "De hát még csak egy gyerek, ráadásul hiperaktív, ez mindenre mentség, hadd romboljon szegényke, hadd tegye tönkre más pihenését, menjen odébb az a hüly.e, aki pihenni akar." A te dolgod, hogy megtanítsd a gyereknek a normákat, nem fog jönni egy jótündér, aki majd megcsinálja helyetted. Az meg nem mentesít semmi alól, hogy vannak még hüly.ébb felnőttek is. Ha te kirabolsz egy bankot, szerinted nem fognak lecsukni, mert a másik meg agyoncsapta az anyósát, és az mégiscsak súlyosabb?
2021. aug. 16. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!