Más pasija, férje is szokott nem kedvesen, kötöszködően, türelmetlenül viselkedni mikor sok a munka a munkahelyén és még a baba, gyerek is hisztiskedik otthon?
Figyelt kérdés
Olyan elviselhetetlen. Értem én, de hát nekem is fárasztó itthon a gyerekkel, és akkor még pluszba őt is elviselni. Attól, hogy fáradt még nem kéne mindenért cseszegetetni.2012. okt. 12. 19:35
1/12 anonim válasza:
igen az én párom is szokott de mikor elég szólok h elég nézz magadba 1kicsit h mit csinálsz +kivel h beszélsz és utánna beszélj
2/12 anonim válasza:
nekem is szokott, de rászólok, vagy magába néz vagy összekapunk fél óra csend és bocsánatot kér
3/12 A kérdező kommentje:
hiába szólok, 10 perc múlva újrakezdi
2012. okt. 12. 19:48
4/12 anonim válasza:
Nem, nem szokott és igen, szokott. Amíg még szeretett, soha nem viselkedett volna így, mostanában pedig már kizárólag bántó és kötekszik. Beszélj vele, hátha sikerül változtatnia! Egy próbát megér.
5/12 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok, hogy ha szeretne nem viselkedne így.
Vagy a sima szeretet nem elég, csak a szerelem?
Mert az oké, hogy néha néha megesik. Na de már állandóan.
2012. okt. 12. 19:53
6/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán, évente háromszor-négyszer, de mindig rászólok, hogy nem beszélhet így velem. Persze olyankor lenyugszik és bocsánatot kér. Én megértem, én is szoktam néha így viselkedni, ha nagyon kipurcanok.
7/12 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen de szóltam neki hogy lesz szíves nem haza hozni a munkáját mert hamar egyedül marad a bajával feleség és gyerekek nélkül.
Kibírhatatlan volt 4 hétig mikor betelt a pohár és neki estem.
8/12 anonim válasza:
Sajnos igen.Munkahelyet váltott és nagyon kedves volt.Utána kezdődtek itt is a problémák és a kötekedés.A kedvencem amikor engem hibáztat,mert valamit nem jól csinál.Későn jön föl az udvarról és az én hibám ha elkésik,mert nem szóltam időben.Előtte való nap pedig én voltam a rossz ha szóltam hogy készülődjön,mert idő van.A mai meg hmmm.Összehajtva ki volt készítve a gyerek ruhája amiben az oviba megy.(Már ezt se találta)Véletlenül behoztam a szobába a sapkáját és a sálát,de fogtam és rátettem a kikészített ruhájára.Itt morgott nekem,hogy legközelebb készítsem ki rendesen a sapkáját és a sálját,mert nem találta és másikat kellett keresnie.Ezt most jó volt leírni :-))
9/12 anonim válasza:
Hát, ha állandóan ezt csinálja, az már nagyon gáz, nem sok jóra számítanék a helyedben. :-( Viszont akkor sem tűrném. Én már odáid jutottam, hogy kerülöm, nem beszélgetek vele, semleges válaszokat adok és nem szólok hozzá, ha nem feltétlenül szükséges. Belefáradtam. Ő meg állítólag szeret. Jahpersze. Úgy szeret, hogy kötekedik és bánt. Óigen! Még, szeretetet MÉG! :-)))
10/12 anonim válasza:
Sajnos nálunk is elég sűrűn előfordul hogy így viselkedik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!