Mégis mit gondolnak egyesek, hogy tanulja meg így a gyerek hogyan kell viselkedni?
Nem tudom, én találkoztam már nem egy olyan 2 éves gyerekkel, aki tudott viselkedni. Legalábbis sok korban hasonló gyerekhez képest. És nem volt velük semmi gond. Értelmes, okos gyerekek. Olyan 5-6 évesekkel is, akik a repülőn bömböltették a telefonon a zenét, mert nem lenémítva játszottak vele. A gyökér szülei meg meg sem próbálták lehalkítani, úgy kellett szólni nekik, hogy nem privat jet-tel utaznak különben, más is van rajtuk kívül a fedélzeten.
Az eleven gyerekekkel nincsen gond, de sokan úgy érzem egy kalap alá veszik őket a neveletlenekkel.
Én személy szerint nem viszem nyaralni (vagy lagziba, vagy étterembe, stb) az egészen pici gyerekemet, akkor inkább nem megyek én sem. Neki még nem élmény, nekem meg nem kikapcsolódás. Majd ha már el tudja foglalni magát, legalább egy viszonylag rövid időre. Mi is a testvéremmel (sőt sokan mások is) megtanultunk viselkedni bőven iskoláskorunk előtt, anélkül hogy a fent felsorolt események bármelyikén részt vettünk volna gyerekkorunkban.
Nagyon helyes, hogy néhány abnormális gyökér és kölykei nem jöhetnek be akárhova! Halotti tort tartottunk, mikor nekiállt virnyákolni és sikítva rohangálni a gyerek egy étteremben, mert anyuci nem vett neki olyat, amit eleve nem ehet meg. Szerintem örülhetnek, hogy csak kiküldve lettek!
Strandon 8 év körüliek direkt belöktek több nénit a vízbe, majd az egyik nem úgy csúszott meg ezért combnyaktörést szenvedett, majd még nekik állt feljebb, hogy azonnal hagyják el az intézményt és hogy rendőr is érkezett. A szülők 10 méterre telefont nyomkodva döglöttek.
A primitív gyökereddel maradj otthon, az nagyon helyes! Egy 2 éves gyerek is tud viselkedni bárhol, de csak ha nevelve van! Természetesen ezért nem mindenhonnan vannak tiltva, hiszen nem okoznak problémát, se sérülést!
#13: Látod kérdező, ez a baj, veled és a hasonló mamazillákkal, mert mindent összemostok.
Persze, hogy a strandon visít a gyerek (bizonyos szintig), mert azért viszed oda hogy játsszon, szórakozzon, "elszabaduljon a pokol", de a boltba nem ezért viszed. Minden helynek megvan a maga kultúrája, erre kellene megtanítani a gyereket. De ugye ez rengeteg idő, energia, türelem stb. Elsőre csak a kisboltba kellene leszaladni vele, felkészítve, hogyan kell ott viselkedni, nem órákon át róni a tesco-t, amíg ki nem borul a gyerek és hasonlók.
Na ne már, hogy ranfom halotti tort tartottatok egy étteremben?! Legalább lett volna eszetek külön helyiséget bérelni.
Mi van ha valami felnőtt, aki nem tudja hogy itt kérem szépen egy csapat gyászoló ember zabál fel mer nevetni valamin? Vagy esetleg a ti kis nyilvános torotok nem az egyetlen rendezvény aznap? Szülinapot se lehet barátokkal ünnepelni?
Na ez a baj látod.
Hülye módon tartani akarsz egy felnőtt eseményt egy olyan helyzetben ahol bárki zavarhat.
Elárulom a pampogóknak, hogy csak jelezni kellene a meghívón, hogy ne hozzanak gyereket, legyen ez esküvő, halotti tor, szexparty, akármi.
Jelezd.
Ha meg nem rendezvény, akkor menj olyan helyre, ahova nem visznek gyereket, és már nem kell a visongást hallgatni. De nehogy már behúzott farokkal kelljen gyereket vállalni, hogy jajj csak nehogy egy hangot is halljon a gyerekmentes pár az utca túloldalán.
Nincs gyereke, neki egy halott rokona van akinek nyilvánosan tartottak tort, mert buták.
Alkalmazkodjon a sok szomorkodóhoz mindenki az étteremben. Komolyan mondom rosszabb mint egy gyerek aki nincs megnevelve, mert felnőttként hozzá kell igazodni.
A combtöréses eset meg nyilvánvalóan kamu, csak hogy bizonygassa minden gyerek egy gonosz kis sząr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!