Két 40 év körüli vagy feletti gyereket vállal. A gyerek 15 éves, akkor a szülei 55 meg 60 évesek. Miért nem úgy viselkednek a gyerekkel a szülők, mint a fiatalabbak?
Anyukám 37 évesen szült, ami 30 éve már "banyakornak" számított, vagy már az 5. gyerek jött akkor.
Súrlódtunk ugyan kamaszkoromban, sokmindennel nem értett egyet; de nyaralni minden évbe mentünk és bár sokszor az unokájának néztek, de őt sosem zavarta. (Engem kamaszkorban zavart, párszor cikinek éreztem, de utána már nem volt gond)
Van pénzetek nyaralni? Mert lehet vinnének de nincs pénz rá.
Ők fiatalon is ilyenek voltak, nem kor függő szerintem.
1. Sok gyereket a fiatal szülei sem visznek el nyaralni. Mert pl. nincs rá pénzük vagy idejük.
2. Láttam én már 60 éves életerős nagypapát, és 30 éves lepukkant apukát is. Ez nem kortól függ.
3. Mit kellett volna tenniük 40 évesen? Lemondani a gyerekről? Esetleg elvetetni téged?
4. Ha olyan bátrak voltak, hogy 40 évesen még gyereket vállaltak, szerintem nagyon bántó lenne, ha ezt a képükbe vágnád!
Mondd el nekik, hogy szeretnél elmenni nyaralni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!