Két 40 év körüli vagy feletti gyereket vállal. A gyerek 15 éves, akkor a szülei 55 meg 60 évesek. Miért nem úgy viselkednek a gyerekkel a szülők, mint a fiatalabbak?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem viszik el nyaralni, mert ők már öregek hozzá stb. De hát tudták, hogy ennyi idősek lesznek mikor felnő a gyerekük. Meg léptem nyomon azt hiszik a gyerekről, hogy az unokájuk.2012. aug. 12. 09:13
11/17 anonim válasza:
A kornak ehhez abszolút nincs köze. Anyósom 55 éves és nagyon pörgős életet élnek, minden hétvégén mennek valahova, buli, színház, járnak edzeni, táncolni a párjával, ugyanakkor ismerek 25-30 éveseket akik soha nem mozdulnak ki, max a játszótérre a gyerekeikkel.
És van sok veled egyidős gyerek, aki már nem szívesen nyaralna a szüleivel, inkább haverokkal. Szóval nem lehet általánosítani.
12/17 anonim válasza:
Ez szerintem sem kor kérdése.A férjem és én is 40 évesek leszünk,a 34. hétben vagyok a 3. gyerekkel(és szerencsére eddig még mindenki hitetlenkedett,hogy bizony lassan betöltöm a 4.X-et).Éppen felújítjuk a házunkat,ahová hamarosan költözünk,én még melózgatok(saját cég),a kisebbik(4 éves) egész nyáron itthon van,mert nem viszem oviba.Megyek vele múzeumba,állatkertbe,hozom-viszem mindenhová.Ezzel szembe a barátnőmék,akik a 30-as éveik közepén járnak,1 gyerekük van-szintén ovis-szinte mindenhez lusták.Pl.csak azért nem mennek külföldre nyaralni(3 évvel ezelőtt voltunk együtt),mert a férj fél a repüléstől(hangsúlyozom CSAK azért nem,anyagilag jól állnak).Hiába kéri a gyerek,meg a felesége is,hogy menjünk együtt(vagy ők hármasban),hajthatatlan.Mi idén csak azért nem megyünk/mentünk,mert állapotos vagyok és költözünk.Ám jövőre felpakoljuk a gyerekeket,és irány.
13/17 anonim válasza:
Szerintem sem korfuggo hanem inkabb beallitottsag es eletvitel kerdese. Nekem van egy kolegam 55 eves (ferfi) a felesege 47 eves. Van egy 4 eves kozos kisfiuk es a no elozo hazassagabol 2 kamasz lany. Most voltak 3 hetet Sardinian nyaralni es tavaly Ujzelandon 5 hetet. Ujzelandra ugy mentek, hogy odarepultek es bereltek egy lakokocsit amivel vegigjartak egy csomo gyonyoru helyet es ahol tetszett leparkoltak par napig kempingbe aztan tovabb indultak. Szoval tele vannak eleterovel es mindig mennek valahova. A pasi meg konditerembe is jar, latom amikor megy ebedszunetben hetetne ketszer, pentekenkent focizni jar szinten ebedszunetben.
14/17 A kérdező kommentje:
Most már elhiszem, hogy a kornak ehez semmi köze. Igazából anyu benne lenne az utazásba (régen járt egy csomó helyen pl.: London, Velence, Párizs) csak apa az aki nem akar menni, de persze, ha neki kell valami, akkor beül a kocsiba és megy (nem visz magával senkit). Engem nem vittek szinte sehova mikor kicsi voltam, hanem maradtak az osztálykirándulások, sulis programok. Még várok két-három évet és akkor már elengednek külföldre barátokkal, meg akkor lesz már jogsim is. Pénzünk van nyaralásra, meg azt sem tudják mikor vegyék ki a sok szabadságukat. De mindig is utáltam, hogy régen ha mentek is valahova, mindig lepasszoltak a mamának, hogy legyek addig nála.
2012. aug. 16. 17:59
15/17 anonim válasza:
Megértelek, nekem is idősek a szüleim, bár nekem nem az volt elsősorban a problémám velük, hogy nem vittek nyaralni. Valóban azonban pár év múlva bepótolhatod, ami eddig elmaradt!
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem se feltétlenül ez a fő problémám velük, csak most ez volt az aktuális. Mindenki utazik az ismerőseink, közül csak mi nem. Meg nagyon szeretnék már évek óta eljutni a tengerhez. De addig örülnének, amíg még hajlandó lennék velük elmenni valahova.
2012. aug. 17. 10:43
17/17 anonim válasza:
A kor csak szám, nem szabad általánositani. Van 50 éves és 50 éves között különbség. Van 50 éves jó fitt, van 50 éves görnyedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!