5 hónapos tápszeres baba mellől elmennétek 3 napra?
33
Én a te írásodra reagáltam,nem bántom a kérdezőt. Az ő dolga,személy szerint az 5 hónaposnak még szerintem is sok 3 nap anya nélkül. De az ő döntése,én nem mennék 3 napra. Max egy estére.
41/42es miért nem? Bántana hogy én nem teszek magasról a gyerekemre? Hogy nekem nem a buli a fontosabb?
Láthatóan a kérdező és még itt a koppenhágai csaj is túl korán vállalt gyereket nem értek meg a feladatra.
Nem az a gond ha anyuka elmegy egy-egy estére, hanem ha egy pár hónapos babát több napra másra hagy. Nem vall túl sok anyai ösztönre és szeretetre a gyerek iránt.
nekem mindegy, csak az ilyenek majd ne sírjanak később miért nem szereti őket a saját gyerekük, miért passzolja le amint lehet valami elfekvőbe.
Na ne vicceljünk már.
Majd 3 nap miatt nem szereti az anyját, persze.
Te amúgy képben vagy azzal, hogy Amerikában és más, európai országokban 3 hónap után mennek vissza dolgozik a nők? Ott biztos senki nem szereti az anyját.....
Előre leirom a kövi választ, amivel azzal jössz majd hogy az muszáj helyzet, nem az anya választja.
Igen, ettől függetlenül a baba helyzete ugyanaz: más, általában családtag, többnyire apa látja el pár napig.
De mindegy, jobb ha ráhagyjuk, tipikus irigy pitsa, mert gondolom ő nem tud menni, mert a férje rá se bagózik a gyerekre, és előadja hogy nem is akar, közben majd megpukkad az irigységtől mert másnak a férje nem inkompetens a saját gyerekéhez.
Én igenis direkt mentem el, szokja, mert ha kórházba kerülsz, lebetegszel, el kell utaznod egy temetés miatt, meghalsz stb ne akkor jusson már oda hogy melyik a gyerek eleje meg hátulja..
Nálunk tudom hihetetlen de egyformán szeret minket a gyerek, apa nem csak egy beugró figura neki. Van akinek ez fontos, van aki meg magának szül.
Másképpen ja, máshol 3-6-9 hónapos korban menni kell vissza dolgozni, csak itt van 3 évig itthon ülés, USA-ban pl 6 hét után..Hollandiában 3 hónap, mégis a holland gyerekek a legboldogabbak a világon, sőt megkockáztatom a magyar gyerekeknel a legtöbb kiegyensúlyozottabb. Pont ezért, sok gyerek 3 évesen rettegve indul az oviba mert a saját anyján kívül sose volt mással mert anya ahhoz gyöker hogy kicsit erre is tanítgassa, először apával, utána nagyszülő, keresztszülők stb..
Tudod boldog anya=boldog baba, szakemberek mondják.
Ha valakinek nem az a tökéletes élet hogy 3 évig otthon punnyadjon hanem vágyik sportolni , barátnőzni, akármi azzal sincs semmi probléma, bár menne mindenki nem lenne ennyi gonosz rosszindulatú gyeses anyuka..
Azért ez a 3 hónap bölcsi leginkább a csóró munkasosztály gyerekeinek jár, akiket nem szánnak semmire.
A polgári családokban Amerikában állasba se megy az anyuka...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!