Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hónapos tápszeres baba...

5 hónapos tápszeres baba mellől elmennétek 3 napra?

Figyelt kérdés
Apuka vigyázna rá, 3 napos ottalvós lánybúcsú Bécsben (Budapestről)
2021. júl. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
#40 fuh de nem szeretnék a bőrödben lenni
2021. júl. 19. 13:28
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem..
2021. júl. 19. 13:31
 43/56 anonim ***** válasza:
72%
Vérre megy ez is pedig csak véleményt kérdezett .. és megint megy a sértegetés a vegyél inkább macskát stb beszólások pedig nem is ismeritek a kérdezőt. szerintem már azt is megbánta. ,hogy kérdezett szegény :) nem lennék se a férjetek se a gyereketek ha ismeretlenül így összehordtok mindent egy emberről. Tök gáz és nem értelmes felnőtt emberek beszéde. Véleményt kérdezett ami egy egyszerű IGEN vagy NEM et takar egy , mert-tel kiegészítve. Semmi többet. Ez a kérdezz /felelek extrákkal?!
2021. júl. 19. 13:38
 44/56 anonim ***** válasza:
0%

33

Én a te írásodra reagáltam,nem bántom a kérdezőt. Az ő dolga,személy szerint az 5 hónaposnak még szerintem is sok 3 nap anya nélkül. De az ő döntése,én nem mennék 3 napra. Max egy estére.

2021. júl. 19. 15:09
 45/56 anonim ***** válasza:
0%

41/42es miért nem? Bántana hogy én nem teszek magasról a gyerekemre? Hogy nekem nem a buli a fontosabb?

Láthatóan a kérdező és még itt a koppenhágai csaj is túl korán vállalt gyereket nem értek meg a feladatra.

Nem az a gond ha anyuka elmegy egy-egy estére, hanem ha egy pár hónapos babát több napra másra hagy. Nem vall túl sok anyai ösztönre és szeretetre a gyerek iránt.

nekem mindegy, csak az ilyenek majd ne sírjanak később miért nem szereti őket a saját gyerekük, miért passzolja le amint lehet valami elfekvőbe.

2021. júl. 19. 15:14
 46/56 anonim ***** válasza:
80%

Na ne vicceljünk már.

Majd 3 nap miatt nem szereti az anyját, persze.

Te amúgy képben vagy azzal, hogy Amerikában és más, európai országokban 3 hónap után mennek vissza dolgozik a nők? Ott biztos senki nem szereti az anyját.....

Előre leirom a kövi választ, amivel azzal jössz majd hogy az muszáj helyzet, nem az anya választja.

Igen, ettől függetlenül a baba helyzete ugyanaz: más, általában családtag, többnyire apa látja el pár napig.

2021. júl. 19. 15:29
 47/56 anonim ***** válasza:
A 33 én voltam, remélem tudod hogy itt több ezren írnak olvasnak..
2021. júl. 19. 16:02
 48/56 anonim ***** válasza:
79%
A szeretet nem abban nyilvánul meg vagy e nélküle. Én ismerek olyan anyát, aki sose megy sehova 5 percre sem a gyerek mellől, vagyis már gyerekek, de fél napot a járókában vannak, mert ő főz meg telefont nyomkod..Nem én találom ki, ő maga mondta hogy jaa ő nem ténfereg a gyerek körül reggel leteszi a járókaba aztan elvan ott, néha ránéz. Na hát nem ettől lesz jobb anya mert én elmentem 3+2 estére 3 év alatt ő meg soha, én ha vele vagyok akkor vele foglalkozok..
2021. júl. 19. 16:05
 49/56 anonim ***** válasza:
97%

De mindegy, jobb ha ráhagyjuk, tipikus irigy pitsa, mert gondolom ő nem tud menni, mert a férje rá se bagózik a gyerekre, és előadja hogy nem is akar, közben majd megpukkad az irigységtől mert másnak a férje nem inkompetens a saját gyerekéhez.

Én igenis direkt mentem el, szokja, mert ha kórházba kerülsz, lebetegszel, el kell utaznod egy temetés miatt, meghalsz stb ne akkor jusson már oda hogy melyik a gyerek eleje meg hátulja..

Nálunk tudom hihetetlen de egyformán szeret minket a gyerek, apa nem csak egy beugró figura neki. Van akinek ez fontos, van aki meg magának szül.

Másképpen ja, máshol 3-6-9 hónapos korban menni kell vissza dolgozni, csak itt van 3 évig itthon ülés, USA-ban pl 6 hét után..Hollandiában 3 hónap, mégis a holland gyerekek a legboldogabbak a világon, sőt megkockáztatom a magyar gyerekeknel a legtöbb kiegyensúlyozottabb. Pont ezért, sok gyerek 3 évesen rettegve indul az oviba mert a saját anyján kívül sose volt mással mert anya ahhoz gyöker hogy kicsit erre is tanítgassa, először apával, utána nagyszülő, keresztszülők stb..

Tudod boldog anya=boldog baba, szakemberek mondják.

Ha valakinek nem az a tökéletes élet hogy 3 évig otthon punnyadjon hanem vágyik sportolni , barátnőzni, akármi azzal sincs semmi probléma, bár menne mindenki nem lenne ennyi gonosz rosszindulatú gyeses anyuka..

2021. júl. 19. 16:14
 50/56 Derjaderja ***** válasza:
0%

Azért ez a 3 hónap bölcsi leginkább a csóró munkasosztály gyerekeinek jár, akiket nem szánnak semmire.

A polgári családokban Amerikában állasba se megy az anyuka...

2021. júl. 19. 16:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!