Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hónapos tápszeres baba...

5 hónapos tápszeres baba mellől elmennétek 3 napra?

Figyelt kérdés
Apuka vigyázna rá, 3 napos ottalvós lánybúcsú Bécsben (Budapestről)
2021. júl. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
90%
Ha a férj annyira debil, akkor szóba se jöhet a három napos lánybúcsú, mert az apa úgyis megtorpedózza. Ezért a kérdés megfogalmazásából ("apuka vigyázna rá") lehet arra következtetni, hogy az apa felismeri a saját gyerekét.
2021. júl. 18. 21:06
 22/56 anonim ***** válasza:
83%
Senki sem indulatos. Bár az előző választ nem én írtam, de én is írhattam volna. Sajnos ez így van amúgy, sok férfi ilyen nagyon sok.. Elvárja hogy asszonyka szülés után is majd csinos legyen, fitt, jókedvű, de semmit nem tesz érte. Tipikus jaj a feleségem szülés óta elengedte magát, felszedett 10 kilót, meg nem ad magára, tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. Mit csináljak nem akarok vele lefeküdni se már, miért nem ad magára, miért rossz kedvű. Ja mert apukának kijár a kemény munka mellé a hétvégi sörözgetés meg horgászat meg az az amaz, de a nő nem tud elmenni egy konditerembe vagy egy fodrászhoz vagy egy programra, maradjon ki mindenből, de legyen azért vékony, ápolt, meg jókedvű.. Meg ne is menjen ilyen helyekre mert ő anya lett, hogy gondolja, hogy hagyhata a gyereket az APJÁRA, de azért ne legyen topis depis. Annyira gáz ez, az apja is ugyanolyan szülője, az anya se jár tanfolyamra hogy kell ellátni, akkor a apának miért ne menne az ami az anyának? Nem is értem.. A nő a buta ha ráhagyja ezt a férfire, múltkor is volt itt egy ilyen aki szerint 2.5 éves gyereke még sosem volt 1 órát sem kettesben az apjával, és szerinte ez így normális, miért is lenne...
2021. júl. 18. 21:09
 23/56 anonim ***** válasza:
68%
Ha biztonságban érzed a babát, menj és érezd jól magad.
2021. júl. 18. 21:10
 24/56 anonim ***** válasza:
40%
Elmehetnék,de nem lenne szívem otthagyni szóval nem mennek
2021. júl. 18. 21:12
 25/56 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk simán ment volna sztem a dolog, legalábbis a férjem megoldotta volna.

3 hónaposan maradt vele 1 éjszakát. (anyatejes volt pedig, lefejve kapta).

2021. júl. 18. 21:36
 26/56 Derjaderja ***** válasza:
14%
Babafüggő, a kisfiam 5 hónaposan kezdte hagyni, hogy megfogja az apukája, de azt is csak délelőtt, ha jó kedve volt. Mellőle nem mentem volna.
2021. júl. 18. 21:52
 27/56 anonim ***** válasza:
83%
Fura, nekem mindkét gyerekem fél éves koráig az volt az érzésem, hogy tök mindegy nekik, hogy ki van velük, csak legyen tele a pocak, legyen tiszta a pelenka és legyen biztosítva az alvásidő. Semmi jelét nem láttam rajtuk addig, hogy hiányoznék nekik, vagy ne lennének el bárki mással. Persze utána megváltozott, a lányomnak pl. volt egy annyira "erős" 2-3 hetes időszaka a szepában, hogy még az apja is csak akkor volt jó, ha én is a közelben voltam. Pedig a férjem 100% kiveszi a részét, mindent megcsinál körülöttük amit én is, ez az első naptól így van, és mégis. De 5 hónaposan még szerintem letojták volna magasról, hogy nem vagyok ott. Aztán persze lehet, hogy tévedek, nem tudom. De a lényeg, hogy ha apuka olyan, mint pl. az én férjem is, hogy hozzá van szokva a gyerek ellátásához, akkor nyugodtan menj.
2021. júl. 18. 22:09
 28/56 anonim ***** válasza:
52%

Kizàrt

3 napos bulin 100%, hogy nem érezném jól magam.

Szerintem ez sok egy ekkora gyerek mellöl.

Egyébként sem tartom normálisnak a 3 napos lánybúcsút.

( most komolyan?)

Egy éjjelre stb simán hagynàm az apjára, de ennyire senkire csak, ha vészhelyzet van.

2021. júl. 18. 22:53
 29/56 Derjaderja ***** válasza:
61%

27. Ezért írtam, hogy babafüggő, helyzetfüggő.

A tápszeres babáknál vmivel talán könnyebb az apukának bevonódni, és akkor beleférhet az elvàlas (bár a 3 napot soknak érzem).

Nálunk engem a párom tanított pelusozni, fürdetni, körmöt vágni (neki van már egy fia), ő szerezte be a babakocsit, ő olvasott utána, hogy milyen babakellékek vannak stb.

Mégis ilyen anyásak voltak, a kicsi durván, utana meg nagyob barátkozó, elfogadó, kifejezetten nyitott lett mind2.

Ez van.

Szerintem az anyuka érzi, hogy mennyire lesz megterhelő a babának. Lehet addig edzeni rá (pl apjuk altassa vagy ilyesmi).

2021. júl. 18. 23:27
 30/56 anonim ***** válasza:
49%
Én nem mennék el 3 napra egy 5 hónapos melöll bulizni ,és nem is mentem ,nappal egyedül vásárolni igen mert elvoltak.az apjukal is .
2021. júl. 19. 06:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!