5 hónapos tápszeres baba mellől elmennétek 3 napra?
18
Az meg sem fordul a fejedben,hogy baba után valakinek a babázás az élete? Kibuliztam magam rendesen 30 éves koromig. Vágytam gyerekre,imádok vele itthon lenni,a kisujjamnak se hiányzik a buli. Nem azt mondom,hogy később nem fogok barátokkal iszogatni,de jelenleg élvezem az anyaság minden percét. Nem muszájból vagy kötelességből,hanem mert így a jó nekem.
Nem, nem merült fel, mert nem arról volt szó hogy menjen discoba riszálni minden héten. Itt arról volt szó, hogy mennyire nem egészséges az amit sokan csinálnak, hogy onnantól hogy valaki szült az már ne menjen sehova..egy lánybúcsú valszeg egyszer van egy életben, nem egy hétvégi random discorol van szó, mégis mindenki ki van szinte akadva hogy menne..
Vagy az egy dolog hogy te jól érzed magad így, de se a gyereknek se az apjának nem egészséges ha soha sincs az apja kettesben vele mert az anyának így jó. Ez is az anyasággal jar,a gyerek érdekében fokozatosan engedni el a köldökzsinórt, de sok nő 3-5 évig sehova nem megy a gyerek nélkül, éa megszólja azt is, aki megy..
33. Mondjuk én korábban sem voltam eljárós, és én is szeretek a gyerekekkel lenni. Egy baráti találkozónak örülnék, vagy ha el tudnánk menni akár sétálni ketten a párommal, de ezt a 4-5 évet, amíg kicsi a két gyerek, azért siman kibírom 3napos külföldi lánybúcsú nélkül.
A lányom mellől 2 hónapos korától eljártam órát tartani, vizsgáztatni alkalmanént, a kicsit 6 hónaposan őspara volt délelőttre az apjára hagyni.
De ugye ők cicin aludtak/alszanak el babakorukba, azért írtam, hogy a tápszereseknek ebből a szempontból lazább a helyzet, de tàpszeree baba is lehet nagyon anyás.
Jövőre amúgy akarok menni egy 3napos német konfira, de a másfél éves gyerek mégse 5 hónapos.
Ettől függetlenül nem szólom meg a Kérdezőt, de ha egyszer kérdezi, akkor maga is bizonytalan.
Őszintén szólva egy 3 napos lánybúcsúra én gyerek nélkül se mennék el, szóval szerintem így adj az internetezők véleményére. Alapból is más személyiségek vagyunk, de még plusz a gyerekeink is teljesen mások, szóval te tudod, kérdező, hogy nektek mi fér bele az életetekbe és hogyan.
Tegyük fel, még ha el is akarnék menni ilyen hosszú lánybúcsúra, az 5 hónapos babát én kicsinek tartom, hogy ennyi ideig az anyja nélkül legyen, még ha az apja is teljes értékű, kompetens szülője. Nálunk így van, mégsem hagytam volna magukra őket szívesen napokra. Nyilván ha kórházba kerül az ember az más, de azért ne hasonlítsunk már egy lánybúcsút egészségügyi krízishez.
Amúgy szerintem itt az a kérdés, hogy 1 napot vegig tud-e tolni vele apuka.
Nálunk pl az esti elalvás a legkritikusabb (de ők szopiznak, mint írtam).
Ha 1 nap minden részfeladatához elfogadja őt a baba, akkor az mindegy már, hogy 1 v 3 nap.
33as, ja mert az egészséges hogy az anyja lelép mellőle napokra bulizni, mintha nem is létezne a gyereke.
A kérdezőnek is inkább macskát kellett volna örökbe fogadnia gyerek helyett az legalább el tudja látni magát míg a kérdező visszatér a tini énje bulikáihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!