Èn nem hagynám egy éjszakára se az biztos pedig harmadik gyerek... nappal nax 2-3 órát ha el megyek a boltba , de ha elhívnának egy napot bevállalnék ha fontos reggeltől-késő délután.
De Én nem ítélem el aki elmenne ha apuka vigyáz rá és mondjuk van rutinja már pl Ő is etet /pelenkáz rendszeresen a baba megszokta , hogy Ő is gondjátviseli ,nem új neki akkor miért ne lehetne vele.
2021. júl. 18. 19:56
12/56 anonim válasza:
Nemár, a pelenkázást egy értelmes felnőtt akkor is megoldja, ha életében először csinálja. A tápszert elkészítése sem végzettséghez kötött.
Viszont nagyon begyöpösödött családnak kell ahhoz lenni, ha az apa 5 hónap alatt nem csinálta ezeket.
2021. júl. 18. 20:11
13/56 anonim válasza:
Én 6 hónapos korábam voltam 3 napot Koppenhágában barátnőkkel. Minden OK volt😊
2021. júl. 18. 20:33
14/56 anonim válasza:
Nekem is apával volt, aki tökéletesen helyt állt. Nálunk az apja egyenlő velem, nincs különbség. Ha kórházban lennék is meg kellene oldania...
2021. júl. 18. 20:35
15/56 anonim válasza:
Ja , hogyne, elfelejtett a gyerek, azóta is a 3 éves lány néninek hív és nem szól hozzám, nem tudja hogy az anyja vagyok🤣🤣🤣🤣😅
2021. júl. 18. 20:37
16/56 anonim válasza:
Szerintem nem minden férfi áll be ilyeneket csinálni. Van aki nincs otthon mert pl reggel elmegy 7kor dolgozni és este 7kor esik haza a baba meg mondjuk 8 kor megy aludni. Igy elég nehéz részt venni max heti egyszer vagy kétszer. De itt arról van szó , hogy kialakította e az apa már a kapcsolatot a babával annyira , hogy 3 napra minden rendben legyen. Az én férjem szuper apa, de tudom sajnos nem mindenki ilyen.Sőt ...sok apa addig nem áll be a gyerekkel foglalkozni amég nem lesz önellátó és nagyobb már.sajnos:/
2021. júl. 18. 20:40
17/56 anonim válasza:
Az apa mennyire vette ki eddig a reszt? Ejszaka szokta o altatni? Toltott mar vele egy teljes nappalt es/vagy ejszakat az anya nelkul? A baba mennyire anyas/apas, kivel van jobban el?
En szemely szerint nem mennek igy, es meglepodnek, haa menyasszony ezt elvarna, nalunk ilyesmi fel semmerult, mikor az egyik legjobb baratnom ferjhez ment. 6 honapos volt akkor a nagyobbik gyerekem, elmentem 3 orara, illetve az eskuvon napkozben foleg a ferjem volt vele, mert koszoruslany voltam, de emegy rovid lagzizas utan eljottunk este 9 fele, es vegig ott voltam a kozeleben, amikor igenyelt, atvettem, amikor eppen tudtam. Nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen jo megoldas letezik, csak hogy en biztosan nem mennek el 3 napra, es fel sem merulne bennem ilyenre hivni barkit pici gyerekkel forditott esetben.
2021. júl. 18. 20:40
18/56 anonim válasza:
Meg, végülis 3 év alatt 3 estét voltam távol tőle eddig, meg múlt héten 2t munkahelyi program miatt, azaz 5öt 3 év alatt, halálosan unom valóban.
Sajnálom az olyan anyákat akiknek onnan hogy gyerek van megszűnik az életük....
2021. júl. 18. 20:41
19/56 anonim válasza:
Ne adj itt a válaszokra..itt csupa olyan válaszol akinek a férje olyan szerencsétlen hogy összetojja magát ha a saját gyerekére vigyázni kell. A baratnőmék is ilyenek, sehova se jön velem 2.5 éve mert az apjaval nem maras a gyerek állítólag..egyidős a gyerekünk, érdekes, nekem első naptól maradt az apjaval, lehet azert mert nem töketlen és nem volt olyan hogy jaaaaj én nem pelenkázok mert az büdi meg társai.
2021. júl. 18. 20:50
20/56 anonim válasza:
Mit kell szidni más férjét? Örülj,hogy ilyen férjed van. Én is örülök az enyémnek<3 de sajnos van akinek nem ilyen szuper , hogy pikkpakk átveszi anyától a babát. Ilyen van sajnos, de nem kell szidni senkit. Csak nem értem miért lettem lepontova mert leírtam , HA a férj alkalmas rá és ilyen apa akkor miért ne ... nap mint nap olvassuk a posztokat/kérdéseket , kit hogy hanyagol a férje/elhagyta a fél éves gyerekével / nem néz rá mert meghízott stb ... teljesen normális feltételezni, hogy nem minden apa ilyen. Ez van nem kell ezért megenni senkit. Majd a kérdező eldönti , ha szuper férj akkor átadja neki a kicsit és minden rendben lesz. Ő meg jól érzi majd magát és kész nem kell torokra menni itt is..jó ég olyan indulatosak vagytok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!