Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hónapos tápszeres baba...

5 hónapos tápszeres baba mellől elmennétek 3 napra?

Figyelt kérdés
Apuka vigyázna rá, 3 napos ottalvós lánybúcsú Bécsben (Budapestről)
2021. júl. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
70%
Inkább fordítva..Az alja réteg marad otthon, mert a bölcsi egy vagyon, annak éri meg menni, aki meg tudja fizetni és még marad is meg akinek van normális munkája, a pénztáros nem rohan, inkább segélyt kér.
2021. júl. 19. 16:56
 52/56 anonim ***** válasza:
87%

46os, pont hogy az USA-ban nem sietnek vissza dolgozni, tudom éltem ott :-D

Ott van gyermekvállalási kultúra, az értelmesebbje spórol gyerekvállalás előtt, hogy otthon maradhasson, így a legtöbben a gyerek másfél éves korában állnak vissza dolgozni. Persze van kivétel, de nem az az átlag. És akkor is fél napra a gyerek 3 éves koráig.

2021. júl. 19. 17:08
 53/56 anonim ***** válasza:
23%

49es, tudnék menni, csakhogy én a gyerekvállalás ELŐTT kiéltem magam ,bejártam a fél világot stb. Nem szülés után kapuzárási pánikolok és hagyom napokra el a pár gyerekem. Eljárok, de nem napokra. És elhiszem hogy nálatok a pasitok jobb szülő mint ti.

Sajnálom a gyereketek hogy ha már, pár hónaposan ennyire unjátok, mi lesz később? 1 évesen megy bölcsibe hogy ne zavarjon a shoppingban meg a műkörmözésben?

2021. júl. 19. 17:16
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem 2 éves és 2 hónapos korában ment bölcsibe, mert DOLGOZOK, vásárolni utálok, körmöshöz meg hosszú évek óta nem járok.. nem is értem miről hablatyolsz itt.
2021. júl. 19. 17:53
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

De azért mert valaki elmegy 3 napra, az azt jelenti, hogy unja?

Hogy jön ide a shopping meg a műköröm?

Megint ez az idióta szélsőségekben való gondolkozás....

2021. júl. 19. 20:49
 56/56 anonim ***** válasza:
Ja ez az..nem is értem. Ha valaki 1188 napból 3at külön tölt a gyerekkel, ami valszeg nem teljes 3 nap csak elmegy egyik nap du egy teljes meg jön 3. nap akkor az unja a gyerekét?? Hogy lehet ilyet mondani uristen? Te hallod magad?
2021. júl. 20. 10:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!