Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összeroppanok már. Mit tegyek?

Összeroppanok már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eloszor is kezdenem azzal hogy 3 gyerekem van. 6,4,1 évesek

A masodik baba óta teljesen magamalá borultam, egyre szarabb minden. Allandoan ideges vagyok, neha mar idegbeteg szo szerint, allandoan hisztiznek, rosszalkodnak, legfokepp itthon. A legkisebb mostansag allandoan ordit, megallas nelkul, mindenre teljesen egyedul vagyok, meg fozni sem tudok tole, semmit! 2 napja all a kimosott ruha a gepben mert egyszeruen nem jutok el odaig, minden szana szer van dobalva, nem becsulnek semmit, nem esznek, nem jo semmi, hiaba kerem szepen, hiaba konyorgok, kiabalok, buntetes, semmi sem hat, teljesen becsodoltem mint anya, mint feleseg, sz.r sincs belolem! Egy jatszira indulas minimum masfel ora, 2x atoltozni, ez bent maradt, az bent maradt, fordulj vissza... ez nem jo, oda menjunk, az sem, mashova.. nem tudom egyszeruen megnevelni oket egyedul! Keves vagyok mar, ferjem heti 1,5 napot segit itthon, semmire nem megyek vele, ez mar nem elet amit en elek. Uj hazba koltoztunk, semmi sem ugy van ahogy lennie kellene itt sem, nagyon pici, semmi mozgaster, ez is egy ujabb stresszforras.. ugy erzem mar lassan a pszichiatrian kellene fekudnom mert nem birom egyedul ezt a tehert tovabb.

2021. jún. 17. 11:07
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
85%
Látod, ezt mondtam...:D Le hülye libázol itt mindenkit, holott te vagy életképtelen. Milyen fura, hogy azonnal tudsz reagálni a negatív kommentekre, csak teregetni nincs időd napok óta...:D Hagyjuk már
2021. jún. 18. 13:13
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hogy néz ki egy napotok bezzeg nem írod. Tényleg csak sírni jöttél ide. Arra meg a kutya se kíváncsi. Bocs, hogy segíteni akartam. De ha te nem akarsz magadon, akkor járjatok tovább a büdös, 2 napig rohasztott ruhákban és tedd nyugodtan tönkre a kölykeid az elmebajoddal. Szép életet.
2021. jún. 18. 13:15
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

49: már penészesek a ruháid a mosógépben....

Tényleg rinyálni jöttél ide?

2021. jún. 18. 13:30
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Ne itt éld ki az agressziódat!

Sokan normálisan le írtuk h mi a baj, hogy lenne könnyebb. Te meg lementél alpáriba.

Ha lelki fröccs kell, menj pszichológushoz.

2021. jún. 18. 14:44
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Testvéreim és közöttem 2-3 év van, 3-an vagyunk. Ahogy mehetett a hugom oviba anyukám elkezdett 8 órában dolgozni, mellette minden nap frissen főzött, minden hétvégen sütött és programokra is vitt minket, a ház is tiszta volt.

A különbség közte és közted, hogy ő megnevelte a gyerekeit és fel tudtunk öltözni magunktól 6 évesen, eljátszottunk magunkban. Hugom aludt, a másik tesómmal meg órákig játszottunk az udvaron vagy játszótéren vagy csak rajzolgattunk. Addig ő nyugodtan tudott teregetni, főzni.

Ideje lenne önállósítani a gyerekeidet, egy 6 meg 4 éves már bőven fel tud öltözni egyedül és összeszedni 2 vödröt a homokozóba...

Ja és amíg kicsik voltunk (2 kb), addig szépen eljátszottam a fazekakkal a konyhapadlón amíg főzött, doboltam stb. Ez a baj a mai szülőkkel, hohy önállótlan, életképtelen gyerekeket nevelnek, akik 5 percig sem képesek magukat lekötni az anyjuk seggébe mászása nélkül. Megérdemlitek...

2021. jún. 18. 15:14
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet, hogy neked bántóan hatott, de 90%-unk segítségből írt. Fel kellene ébredned. Adtunk egy csomó ötletet, kérdeztük a napirendeteket, de te le se xarod. Akkor mi most mit tegyünk? Itt te vagy, aki nem akarsz magadon segíteni.
2021. jún. 18. 16:01
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Fáj neki az igazság.
2021. jún. 18. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!