Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összeroppanok már. Mit tegyek?

Összeroppanok már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eloszor is kezdenem azzal hogy 3 gyerekem van. 6,4,1 évesek

A masodik baba óta teljesen magamalá borultam, egyre szarabb minden. Allandoan ideges vagyok, neha mar idegbeteg szo szerint, allandoan hisztiznek, rosszalkodnak, legfokepp itthon. A legkisebb mostansag allandoan ordit, megallas nelkul, mindenre teljesen egyedul vagyok, meg fozni sem tudok tole, semmit! 2 napja all a kimosott ruha a gepben mert egyszeruen nem jutok el odaig, minden szana szer van dobalva, nem becsulnek semmit, nem esznek, nem jo semmi, hiaba kerem szepen, hiaba konyorgok, kiabalok, buntetes, semmi sem hat, teljesen becsodoltem mint anya, mint feleseg, sz.r sincs belolem! Egy jatszira indulas minimum masfel ora, 2x atoltozni, ez bent maradt, az bent maradt, fordulj vissza... ez nem jo, oda menjunk, az sem, mashova.. nem tudom egyszeruen megnevelni oket egyedul! Keves vagyok mar, ferjem heti 1,5 napot segit itthon, semmire nem megyek vele, ez mar nem elet amit en elek. Uj hazba koltoztunk, semmi sem ugy van ahogy lennie kellene itt sem, nagyon pici, semmi mozgaster, ez is egy ujabb stresszforras.. ugy erzem mar lassan a pszichiatrian kellene fekudnom mert nem birom egyedul ezt a tehert tovabb.

2021. jún. 17. 11:07
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
15%
A 18-asnál a pont.
2021. jún. 17. 12:24
 22/57 anonim ***** válasza:
53%
Szóval nem tudsz gyereket nevelni, valószínűleg hergeled is őket azért olyan extrásak neked, a férjed elmenekült már onnan, minden más hibája, és semmit, de semmit nem tudsz megcsinálni egyedül. Ha nektek másfél óra összekészüni a játszótérre, akkor vagy a gyerekeddel van baj, vagy veled. De olyan kezelni való.
2021. jún. 17. 12:25
 23/57 anonim ***** válasza:
47%

22-es, most ezzel tök sokat segítettél.

Kérdező, pszichológushoz indulj el. Gyorsan.

2021. jún. 17. 12:28
 24/57 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, anyáddal beszélj, hogy ha te idegosztályra be kell, hogy feküdj, akkor addig a 3 gyereket neki kell ellátnia, gondolt erre?
2021. jún. 17. 12:30
 25/57 anonim ***** válasza:
90%

Pénz nélkül, albérletben, nagyszülői segítség nélkül, úgy, hogy már kettővel sem bírtál, igazán megfontolt dolog volt szülni.

Van, akin nem lehet segíteni. Na, te pont ilyen vagy.

Egy hat és egy négy éves simán felöltözik egyedül, de neked másfél óra elindulni...

2021. jún. 17. 12:37
 26/57 anonim ***** válasza:
82%
Van egy ismerős nő, ő általában gyakran kiborul, kiabál, és egy gyereke van ugyan, de az emellett az anyai viselkedés mellett már 8 évesen pánikbeteg lett a folyamatos otthoni feszkótól, gyógyszerezni kell azóta...
2021. jún. 17. 12:51
 27/57 anonim ***** válasza:
77%
24, te miről beszélsz? Dolgozik az anyja... Mondjon fel, jó eséllyel pár évvel a nyugdíj előtt, mert a lánya nem használja a fejét?
2021. jún. 17. 12:54
 28/57 anonim ***** válasza:
41%

Pff, mennyi együttezes szorult itt egyesekbe... Ember embernek farkasa.

A férjed vállaljon itthon munkát, szerintem ez a megoldás.

2021. jún. 17. 13:01
 29/57 anonim ***** válasza:
8%
Három, öt év alatti TE fiú mellett ugyan ne kelljen már együttéreznem, köszi.
2021. jún. 17. 13:29
 30/57 anonim ***** válasza:
96%

Ebédet tudsz rendelni?

Bevasarlast meg tudod oldani online?

2021. jún. 17. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!