Van egy 10 hónapos lányom, de azt akarja, hogy állandóan cipeljem. Ha belerakom a járókába, kompba, babakocsiba, hisztizik, rugdos, meg tépi a hajamat. Hogy lehet erről leszoktatni? Mert már az ideg összeroppanás küszöbén vagyok.
Te örülnél,ha csak egy széken ülhetnél egész nap,vagy az ágyon?Le kell vele ülni játszani ha ráérsz.Ha valamit csinálsz,akkor nyilván állsz,simán nem veszed fel és annyi.
Te se örülnél ha szeretetre vágynál és csak beb.sznának egy ketrecbe.Ha nem emelgetheted,akkor ülj le többet hozzá a földre,mást nem tehetsz.
Hát,ha leülök vele játszani,akkor is csak nyúz,nem játszik,ha kimegyünk az udvarra,és lerakom a fűbe,pár percig birizgálja a füvet,aztán már huzogat is,meg nyafog...csak kényszerhelyzetbe rakom bele valamibe,pl.ha elmegyek wc-re,mosogatok,(mert ha alszik,akkor nem tudok,mert minden kis zajra felébred),vagy porszívózás-seprés-felmosásnál.Amúgy szabadon garázdálkodhat a házba.:)
Meg,mikor belerakom a járókába,nekiáll üvölteni,pár perc alatt abbahagyja (addig nem lát),aztán meglát engem,és már torka szakadtából üvölt...Na ezt kéne kicsit elviselhetőbbé tenni,mert ha ülök egész nap mellette,akkor nem lesz belőlem semmi,"egyedül nevelem",mert az apja,mikor megy dolgozni,a lányom MÉG alszik,mikor hazaér,a lányom MÁR alszik...Már 4 napja nem főztem,2 napja nem mosogattam,mert nem hagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!