Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hetes terhes vagyok. Mostanában állandóan veszekszünk, szerinte túl hisztis vagyok. Lehet szakítunk a párommal, mit tegyek? Tiszta ideg vagyok!
Figyelj, ha szeretitek egymást Ne szakítsatok! Én az első 3 hónapban olyan voltam mint egy fúria! Teljesen kifordultam önmagamból és én sem értettem mi történik velem! A férjemmel üvöltözve veszekedteünk, számtalanszor elzavartuk egymást! Ebben nagy része van a hormonoknak, és az hogy az fel kell dolgozni lelkileg is azt hogy babát vársz! (Nálunk tervezett babáról van szó!) Ehhez idő kell!!! A férjem azt mondta sok türelem kellett hozzám, végül az segített, hogy elkezdtem neki arról beszélni mit érzek, milyen félelmeim vannak, és ő is elmesélte ő mit érez, hiszen apa lesz! Ezt mindkettőtöknek fel kell dolgozni! Szóval az első 3 hónapban folyamatosan válni akartam, most meg imádjuk egymást és örömmel várjuk a kisfiunkat!
Sok sikert, NE ADJÁTOK FEL!
20 hetes kismama.
én is hét hetes vagyok,és tegnap szolt be a pàrom,hogy hisztis vagyok mostanàban,meg ugy alszok mint egy malac.jol kisirtam magam,és kész.
nem minden férfi tudja elképzelni,hogy milyen a terhesség alatti idöszak.az hogy megcsal -e csak akkor biztos,ha làtod,vagy bizonyiték van rà.az is lehet hogy még nem fogta fel,hogy apa lesz.és kel neki az egyedüllét.
ne gondolj egyböl rosszra,de tartsd nyitva a szemed!!!!!!!!!!¨
az meg hogy idegeskedsz neked nem,de a babànok most annàl inkàbb àrt.
v£àrj még egy hetet ha,igy folytatja,akkor ültesd le,veszekedés nélkül,és monnd meg,ha igy folytatja,akkor elkell hogy menjen.ha szeret,megvàltozik,de adj neki idöt!
na eleve ha alkoholt iszik(napi 5 sör)hàt az ilyentöl mit vàrsz?
meg kondibérlet,2 db cigi .rettentö,de nem tudom mit csinàlj.szerintem te ugy gondolkozz,hogy ha lépni kell,akkor a gyerekednek mindene meglegyen!
nem biztatlak,de szerintem akkor meg lépj!!!a késöi hazamenetel ok,de a sör meg a cigi meg a többi .na velem tenné ezt egy férfi.megtanitanàm repülni.
ülj le vele utoljàra éàs beszélj vele,különben nem lesz jo vége
Szia, átérzem a helyzetedet, hasonló cipőben járunk. Az első és a legfontosabb dolog hogy a babád most a legfontosabb!!! Ilyen szintű folyamatos idegeskedéssel akár el is veszitheted. Nem tudom mióta vagytok együtt, ezt neked kell eldöntened hogy mit vársz és mire számithatsz ebből a kapcsolatból. Egy biztos nagyon erősek most a hormonjaid és emiatt elég házsártos is lehetsz , amit a férfiak többsége nagyon nehezen visel el. Ezt is értsd meg. Ennek ellenére nem mondom azt hogy nincsen igazad, csak másképpen kellene csinálnod. Tudom nehéz, és egy szó miatt is elkap az idegroham, de tartsd szem előtt, hogy 1. ezzel nem érsz el semmit, csak rontasz a helyzeten 2. a babád érdekében ne húzd fel magad!
Szerintem próbáljatok meg leülni és megbeszélni hogy az életetek most más irányba terelődik és másképp kell dolgokat csinálnotok. Ő próbálja meg megérteni hogy te most nagy változáson mész keresztül ami megviseli a hormonjaidat és a szervezetedet,mert a közös gyermeketeket várjátok, te pedig megpróbálod visszafogni magad, és nem minden szóra ugrani. Egyébként ha úgy érzed hogy megcsal akkor sem az a legjobb megoldás hogy folyamatosan odavágod neki, mert ezzel csak belekergetheted egy megcsalásba ebben a labilis időszakban pláne. Kidobni is csak akkor dobd ki, ha véglegesen eldöntötted hogy nélküle fogod felnevelni a gyermekét. Különben visszafordithatatlan hibákat követhetsz el. Próbálj megnyugodni és átgondolni a babád érdekében jól a dolgokat és e szerint cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!