Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek magammal? Mostanában sokat veszekszünk a barátommal. Idáig semmi gond nem volt, mert mindent meg tudtunk beszélni, de mostanáb nem. Elég "elviselhetetlen" természetem van!
(hisztik, flegmaság akarat nélkül) Idáig benne kerestem a hibát, de csak azt vettem észre, hogy kicsit kevesebb türelme van hozzám és ezt meg is értem. Szóval azt hittem, hogy benne van a hiba, de rá kellett jönnöm, hogy NEM!
Azért írok most ide, mert kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Változz meg ember!!!
Fúúú imádom az ilyen kérdéseket, nekem ez a 3. szerelmem és anyira szeretem hogy mindent pontosan akarok csinálni, és még igy is nagyon kevés az esélyem nála, te meg anyira nem vagy képes hogy megváltozz??
Pff ha nekem csak enyit kéne tennem a szerelemért az milyen jó lenne, de képzeld el az egyik osztálytársnőmbe vagyok szerelmes akivel jóformán utáltuk egymást 2 évig, msot kezdek kibékülni vele, ugye milyen szerencsés vagyok?
Sok tippem van meg minden, de tul sok lenne ide leirni meg keveset tudok rólad, ha gondolod MSN-en megbeszélhetjük :) nem nagy gond ez :D senki se tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!