Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek 4 és fél éve. Mostanában (kb 1 éve megy ez így) nagyon sokat veszekszünk. Meddig mehet ez így tovább?
Én hat éves kapcsolat után voltam így. Egy évig húztam a szakítást. Utólag látom, hogy kár volt. Ellenségek lettünk.
Azt javaslom vess véget a kapcsolatnak. Ne várd meg, hogy elfajuljon. Nehéz, de kevesebb szenvedéssel jár, mint, ha húznátok.
26/F
Szia!
Úgy érzem én is hasonló szituációban vagyok.
Ne szeretném leírni ,de hasonló a szituáció megspékelve avval, hogy egyik időszakban minden rendben egy ideig, másik időszakban meg nem vagyunk biztosak kettőnk kapcsolatában.Nem is a másikat illetően, mert mindketten imádjuk a másikat ,hanem abban ,hogy nem biztos ,hogy a másikunknak elég jók vagyunk -e.
Remélem érted .
Ha adhatok tanácsot, én most is azon vagyok egy ideje, hogy megszilárdítsam ezt a kapcsolatot( közel fél éve), és szerintem ő is ezen van. Ha két ember megakarja tartani a másikat ,akkor mindent megkell tenni a másikért és önmagunkra is gondolni kell. És a kapcsolatot is ápolni kell, különben megkopik.
Volt már több barátnőm , de úgy érzem hogy Ő az a nő, akiért újra és újra megküzdenék és ebbe nem fáradnék bele.
Én 25 ,Barátnőm 44 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!