Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyek azok a legnagyobb hibák amiket általában el szoktak követni az emberek egy párkapcsolatban?
féltékenykednek, rátelepszenek a másikra. nincs életük a párjukon kívül, az az oka ennek általában. meg elkényelmesednek, elhagyják magukat. pedig utóbbi is nagy hiba, mamám szerint: "egy lány elég, ha csinoska és bájos, de egy asszonynak mindig GYÖNYÖRŰNEK kell lennie". ezt sokan nem tartják be, aztán csodálkoznak.
szerintem ez a két leggyakoribb hiba, ami aztán magával hozza a többit (veszekedések, ingerlékenység stb.)
Egy asszonynak mindig gyönyörűnek kell lennie? Kíváncsi lennék ezt hogyan érti a mamád.
Én azt mondom, hogy ápoltnak kell lenni mindig, de muszáj mindig, hogy szexi ruha, smink legyen rajtam a párom előtt? A pasik meg nem baj ha nem borotválkoznak egy hétig?
Ha szerelmes beléd a párod, akkor mindig gyönyörűnek lát, még akkor is amikor te nagyon csúnyának érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!