Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összeroppanok már. Mit tegyek?

Összeroppanok már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eloszor is kezdenem azzal hogy 3 gyerekem van. 6,4,1 évesek

A masodik baba óta teljesen magamalá borultam, egyre szarabb minden. Allandoan ideges vagyok, neha mar idegbeteg szo szerint, allandoan hisztiznek, rosszalkodnak, legfokepp itthon. A legkisebb mostansag allandoan ordit, megallas nelkul, mindenre teljesen egyedul vagyok, meg fozni sem tudok tole, semmit! 2 napja all a kimosott ruha a gepben mert egyszeruen nem jutok el odaig, minden szana szer van dobalva, nem becsulnek semmit, nem esznek, nem jo semmi, hiaba kerem szepen, hiaba konyorgok, kiabalok, buntetes, semmi sem hat, teljesen becsodoltem mint anya, mint feleseg, sz.r sincs belolem! Egy jatszira indulas minimum masfel ora, 2x atoltozni, ez bent maradt, az bent maradt, fordulj vissza... ez nem jo, oda menjunk, az sem, mashova.. nem tudom egyszeruen megnevelni oket egyedul! Keves vagyok mar, ferjem heti 1,5 napot segit itthon, semmire nem megyek vele, ez mar nem elet amit en elek. Uj hazba koltoztunk, semmi sem ugy van ahogy lennie kellene itt sem, nagyon pici, semmi mozgaster, ez is egy ujabb stresszforras.. ugy erzem mar lassan a pszichiatrian kellene fekudnom mert nem birom egyedul ezt a tehert tovabb.

2021. jún. 17. 11:07
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
5%

Most komolyan egy levest feltenni ennyire nehéz 30 és akik ezt írták.

Meddig tart megpucopni pár zöldséget vagy betenni sülni egy tepsi húst...

2021. jún. 17. 14:10
 32/57 anonim ***** válasza:
47%

31

Kb 30-45 percig. A de a kérdezőnek eleméletileg 10 perce sincs kiteregetni, akkor szerinted?

2021. jún. 17. 14:11
 33/57 anonim ***** válasza:
33%
Bazeg, mi támogatnivaló van egy nyilvánvalóan alkalmatlan nőn, aki tudta, hogy nem kéne, de azért 21-re húzott lapot az újabb kölyökkel.
2021. jún. 17. 14:19
 34/57 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom nektek egy gyereketek sincs, sosem merültetek ki idegileg, ezért írjátok, hogy alkalmatlan, nem kell támogatni az ilyen nőket. Pedig minden embernek vannak mélypontjai. Nekem is voltak, mégsem mondta senki rám, hogy alkalmatlan lennék anyának, sőt inkább támogattak lelkileg.
2021. jún. 17. 14:30
 35/57 anonim ***** válasza:
54%
Így van. De hát ezek itt a szuper anyák. Szuper kölykökkel. Nincs mélypont. A lakás csillivilli, férj allofæsszal egész nap főz mos takarít és ha kell kinyalja őket. Gyerek színötös, kutya macska gyerek anyós jolnevelt. Pénz van szarasig. Ez a gyk top MOM szekció.
2021. jún. 17. 14:35
 36/57 anonim ***** válasza:
70%

28, együtt tudok érezni azzal, aki önhibáján kívül van abban a helyzetben, amiben.

A kérdező kizarólag magának ksözönheti, ráadásul tudna rajta változtatni.

2021. jún. 17. 14:38
 37/57 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj h mocsok sz@rul osztod be az idődet.

A nagyok miért nincsenek oviban? Mert megszólnak? Kit érdekel?

6 évesem van és 1 éves ikreim. Tudod mikor van rend, meg csend?! Este 10kor mikor elalszik mindegyik.

Akkor állok neki pakolni, mosogatni addigra lejár a mosógép. (nekem meg is szárítja így csak hajtigatnom kell)

Éjfélkor megyek fel, akkor még a kicsik kelnek enni, aztán alvás 6ig. (még 4-5 között megint csak kelnek az ikrek)

Reggel nincs kecmec. Ha időben beakarunk érni oviba, akkor a nagy öltözik még a 2 kicsit öltöztetem. 1,5 órás

Most h nincs ovi így is keltem őket 7kor (nálunk a napirend a kulcs, mert ha azt nem tartom borul minden).

Vezesd be h fix időben legyen "önálló" foglalkozásuk ameddig te főzöl, vagy csak simán punnyadsz.

Ha vergődik, hát vergődik.

Szerinted nekem az ikrek nem sírnak?! De egyszerre 2 gyereket nem tudok tutujgatni. Odamegyek megölelem csinálom a dolgom. Folytatja tovább. Vagy rákezd a másik. Ez ilyen. Kicsit hagyom h vergődjön, aztán megint odamegyek.

Ülj le gondold át egy napotokat

2021. jún. 17. 14:52
 38/57 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk mialatt ezeket ide bepötyögted, ki is teregethettél volna.
2021. jún. 17. 15:41
 39/57 anonim ***** válasza:
41%
Jaj, hát nem ér rá a nagy önsajnálattól.
2021. jún. 17. 15:46
 40/57 A kérdező kommentje:

14:35 !!

Mintha az én fejembe láttál volna bele! Ment a pacsi !!:D

Nagyon kiváncsi lennék itt a sok kommentelő iszonyat jó anyára, akinél minden hiperszuper!

Köszi-köszi! Úgy látom itt példás mindenki! :)

2021. jún. 18. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!