Összeroppanok már. Mit tegyek?
Eloszor is kezdenem azzal hogy 3 gyerekem van. 6,4,1 évesek
A masodik baba óta teljesen magamalá borultam, egyre szarabb minden. Allandoan ideges vagyok, neha mar idegbeteg szo szerint, allandoan hisztiznek, rosszalkodnak, legfokepp itthon. A legkisebb mostansag allandoan ordit, megallas nelkul, mindenre teljesen egyedul vagyok, meg fozni sem tudok tole, semmit! 2 napja all a kimosott ruha a gepben mert egyszeruen nem jutok el odaig, minden szana szer van dobalva, nem becsulnek semmit, nem esznek, nem jo semmi, hiaba kerem szepen, hiaba konyorgok, kiabalok, buntetes, semmi sem hat, teljesen becsodoltem mint anya, mint feleseg, sz.r sincs belolem! Egy jatszira indulas minimum masfel ora, 2x atoltozni, ez bent maradt, az bent maradt, fordulj vissza... ez nem jo, oda menjunk, az sem, mashova.. nem tudom egyszeruen megnevelni oket egyedul! Keves vagyok mar, ferjem heti 1,5 napot segit itthon, semmire nem megyek vele, ez mar nem elet amit en elek. Uj hazba koltoztunk, semmi sem ugy van ahogy lennie kellene itt sem, nagyon pici, semmi mozgaster, ez is egy ujabb stresszforras.. ugy erzem mar lassan a pszichiatrian kellene fekudnom mert nem birom egyedul ezt a tehert tovabb.
Egy rokonomnak 4 kicsi gyereke van, rokon nincs közelben, a ferje este 6-ig dolgozik. Sose volt meg olyan, hogy állt volna a gépben a ruha 2 napot.
Egy hat eves gyerek nagyon sok mindent meg tud csinálni, ovoda meg nyáron is van, max 2-4 hétre zarnak be nyariszunetre.
Az meg hogy mindenki dolgozik, oda ne szaladjak. Nehogy mar egy heten 1-2x 2 orara ne tudjun nagymama vigyazni egy 4 meg 6 evesre.
A normális válaszokra nem reagáltál.
Külföldi kamionos fizetésből nem telik heti 1x takarítónőre vagy bébiszitterre? Mondjuk heti 4-5 órára odahívsz egy bébiszittert, addig te szépen kitakarítasz, amíg ő elviszi a gyerekeket a játszótérre. Maximum 2 ezer/óráért már lehet találni bébiszittert, az havi szinten 40 ezer lenne. Ennyit csak megengedhettek magatoknak, ha már külföldre kellett mennie a férjednek, miközben itthon is nagyon jól keresnek a kamionosok. Takarítónőt is lehet már találni 2000/óráért. Merre laktok? Csak mert vidéken meg mégolcsóbban találnál.
Azért nem ír a normális segítőkész válaszokra, mert tudja h ő osztja be rosszul a dolgokat.
Inlább panaszkodásból írta ki a kérdést, mintsem a sítség miatt.
Elhiszem h nincs senki aki meghallgassa, de akkor csak próbálok tenni a dolgol működéséért, nem pedig sajnálom magam, meg haragszom a férjemre mert utálom a lakást
#45 jól látja...
Panaszkodásból írta ki - mintha az BÁRMIT is megoldana az életében....
A lényeg, hogy hárítani a felelősséget, mindig MÁS a hibás..
Pedig NEM!
EGy szóval sem mondom, hogy könnyű lenne három gyerekekkel egyedül! DE! Azért messze nem olyan szörnyűséges, hogy két napig nincs 10 perc kiteregetni....
Mit reagaljak ezekre?
Mit koszonjek meg?
Hulye libák vagytok mindd, csak itt tudtok arcoskodni. Ezt nem koszonom meg. Talan par komment volt normalis.:D engedjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!