A kérdésem a következő lenne! Pánikbeteg vagyok, most szültem csütörtökön, a kisfiamat elvitték szülés után Pestre. Ideg összeroppanás?!
Gondolom, hogy ki vagy. Ahogy visszkapod a gyermeked, meglátod jobban leszel:)
Kitartás.
Nem tudsz visszamenni ahhoz a pszichiáterhez, aki a pánikbetegséged diagnosztizálta és kezelte?
A szülés utáni depresszió ("baby blues")elég gyakori jelenség, főleg, ha nem csak belső konfliktusok, hormonális hullámzások okozzák, hanem reális ok (pl. baba körüli orvosi problémák). Nagyon könnyű mélyebbre csúszni benne, de szakember megfelelő gyógyszerrel segíthet. De pár beszélgetés is jót tenne önmagában, szintén szakemberrel.
A helyedben nem kezdenék el orvosi javaslat nélkül szedni semmit. Főleg, hogy pánikbeteg vagy, vigyázni kell, mert a gyógynövényes szerek is "bezavarhatnak", ha van egy pszichés érzékenyítettséged.
Próbálj megnyugodni és ha úgy érzed, nem javul a helyzet vagy erősödnek a tüneteid, feltétlen menj szakemberhez!
Félted a kicsidet, hogy nehogy baja legyen. Szerintem természetes, hogy kiborultál. Belegondolni is rossz abba, hogy mit élhettél át.
Időre született egyébként? Mi vetette fel, hogy gond lehet? Születése után mennyivel vitték el tőled, mert bajt láttak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!