Nektek hogyan teltek a szülés előtti napjaitok? Minden ugyanolyan volt, vagy éreztétek?
Szia.
A lányomnál úgy alakult, hogy amikor elkezdtem fájogatni, nagyon megörültem, hogy na végre itt vannak a jóslók amiről mindenki annyit beszélt... aztán erősödtek és sűrűsödtek, nem múltak el melegvizes fürdőre sem lépcsőzésre stb, és akkor meg megijedtem, hogy még korai ez, hisz csak 36 hetes voltam. Tipródtam a fél éjszaka, a párom nem is volt itthon, a kh-i pakk félig készen... aztán összepakoltam és bevitettem magam, biztos ami biztos alapon. Haza akartak küldeni, mert teljesen zárt voltam, de kierőszakoltam egy NST-t és kiderült ,hogy alig tudja mérni olyan erős fájásaim vannak, így bent tartottak mégiscsak. De mondták, hogy ebből holnap ilyenkorra se lesz baba szerintük, mert első gyerek stb...
Ehhez képest: reggel nyolckor elment am agzatvíz és totál zárt voltam, 10.40-kor megvolt a lányom úgy, hogy nem repedtem, nem vágtak semmi beavatkozás nem volt, sőt: orvos se látott egyáltalán és akárhányszor szóltam a szülésznőnek szinte kiröhögött, hogy nem fájhat úgy ahogy mondom, nem, nem lehet tolóm stb. Egy kanapén szültem a vajúdóban egyébként. no comment...
Utólag gondolkoztam, hogy azért voltak ám jelek, csak én nem vettem annak őket, fel sem merült bennem, hogy szülésre készülődik a szervezetem, hisz még volt 4 hetem a kiírt időpontig.
A szülést megelőző napon kb 25x voltam nagywc-zni, pedig nálam ritka a napi 2.. állagát tekintve nem volt igazi hasmenés, de a gyakoriság meglepett, és nem lettem semmi olyat ami indokolta volna. Előző napokban nagyon levert voltam ,amolyan semminekse örülős, energiátlan... szülést megelőző napon viszont olyannyira kicsattanóan éreztem magam, hogy nekiálltam végigtakarítani a lakást (amit amúgy utálok :d), még az ablakokat is lepucoltam mind egy szálig. Este már fájtam keményen...
a nyákdugóról nem tudok, nem találkoztam vele, étvágyam ugyanolyan volt kb, a hátam nem fájt de amúgy sem voltam itt-ott fájós a várandósság alatt (kivéve a viszonylag friss műtéti hegemet de az más kérdés). Aludni akkortájt már nemigen tudtam hetek óta a forgóm miatt, előtte is voltak ilyen időszakok és azóta is, szóval ez sem volt különösebben mérvadó.
A fiamnál pedig már nagyon nyögvenyelős volt a vége, 39 hétre született ,de az utolsó kb 3 hetet végigszenvedtem, nagyon meg akartam már szülni. Itt is előjött, hogy a korábbiakhoz képest a szülést megelőző napon hirtelen nagyon energikus voltam, hajnalban már fájtam, de olyan intenzíven, hogy tudtam azonnal mi a szitu. Főleg, hogy kb egy héttel azelőtt megbeszéltem a babámmal, hogy egy bizonyos napon születik és annak a napnak a hajnalán jártunk :D
Jóslóim egyáltalán nem voltak egyiknél sem, legfeljebb kis nyilallások amikor a középidőben nyúltak a szalagok stb.
28.:)
Én már mindent jelnek veszek,e sehol semmi. XD
7es vagyok,lányok,akkor mind a 3-an 28-án szülünk-elviekben?
De jó!!!!Szóval már Ti is alig bírtok magatokkal..hát én is. Valamiért úgy gondoltam,hogy tegnap megindul a dolog,de csak jóslók voltak,itt van fél 10 aztán semmi..pedig már annyira kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki. Egyébként most én is sokkal jobban figyelgetek,de még így sincs semmi.Nyákdugótok elment már? Nekem sztem lehet,de nem vagyok biztos..ilyen barnás-sárgás folyás szerű dolog jött szombaton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!