Szülés után ugyanolyan nőnek érzitek magatokat?
Én még csak 18 éves vagyok, de irtózom a szülés gondolatától.
Nem a baba miatt őt imádnám.
Folyton az jár a fejemben hogyha egyszer terhes leszek megnő a hasam, narancsbőrös leszek szülés után, bevizesedik a lábam, nem tudom a hüvelyem vissza megy e eredeti állapotába szülés után,megereszkedik a mellem. lesz e ugyanannyi időm magamra.
Ha tegyük fel 4-5 év múlva szülök egy babát nem tudnám elviselni hogy sétálunk a barátommal az utcán, velünk szembe bomba nők én pedg ott vagyok ilyen állapotban. Tudom ő lesz a gyerekem apja és normális esetben imádni fog engem így is, de senki ne mondja h ha meglát egy nálam 100x jobban topon lévő csajt nem fordul meg a fejében ez az..
Ez bizonyára komolytalan felfogás az én 18 éves agyammal. Senkit nem akarok ezzel megsérteni csak érdekelne hogy ezt érett nők/anyukák hogyan gondolják, ti nem féltek/féltetek ettől?
21 éves 31 hetes kismama vagyok. :)
Kiskorom óta versenytáncolok, kifogástalan alakom volt, nagyon adtam magamra, igazából csak a külsőségről és a szórakozásból állt az életem.
Másfél éve megismertem a mostani párom, aki már a férjem, és elterveztük, hogy kisbabát szeretnénk.
Feladtam a mindennapi edzéseket, a szoláriumot, a bulikat, és minden felszínes dolgot :) És egyáltalán nem bántam meg!!!
Szinte alig híztam, pedig nem fogyókúrázom, eszem ami jól esik, és abbahagytam az edzést természetesen, kismama jógára járok :)
Csak pocakom van, de mindennél jobban szeretem a gyermeket már most!
Persze, eszembe jut, hogy nem olyan az alakom, mint volt, meg fehér lettem, mivel napozni sem nagyon napoztam nyáron, de utána rúg egyet a kislányom, és egy cseppet sem érdekel :)A világ legboldogabb embere vagyok, hogy édesanya leszek! A párom 30 éves, megérett az apaságra, és nem érdeklik ezek a dolgok. Szépnek lát így is, és a kisbabánkra koncentrálunk :)És rájöttem én is, hogy nem a szoláriumtól és egyebektől leszek szép :))
Szóval hidd el, ha eljött az idő, és megérsz rá, akkor nem így fogod gondolni. :)
Majd csak akkor vállalj gyereket, amikor már nem így gondolod. Most inkább tanulnod kellene és jó pár évet dolgozni.
Amúgy én 32 évesen szültem. 2 héttel a szülés után ugyanúgy néztem ki, mint előtte.
Én is 32 évesen szültem. A babám 1 éves korára jobban néztem ki, mint szülés előtt. 33 évesen teljesedtem ki nőként! Mostanra találtam meg a stílusom, letisztult és nőies lettem.
Nem tudom, hogy ez az anyasággal, vagy a korral jött. De így lett. :)
Szia!
21 éves vagyok és 3 és fél hete szültem. A párom 29 éves.A csinosabb kategóriájú lányok közé tartoztam a terhesség előtt,viszont sokat híztam. Mondjuk mivel nagyon magas vagyok és nagyon vékony is,így ezek a plussz kilók fel se tűntek és ártani se ártottak,csak ugye striás lettem. A szüléssel lement helyből 10kg,majd az első héten itthon még 5. Van még egy nagyon nagyon pici pocakom,amit ha letelt a 6 hét,pár hét alatt le tudok dolgozni. A mellem valóban egy picit megereszkedett,de egyáltalán nem feltűnő,nem nevezném lógósnak. Minden nap tudok pár percet szakítani arra,hogy megfésülködjek,feldobjak egy minimális sminket(szempillaspirál esetleg még ceruza is). Csinosan öltözködöm,még itthon is. Ugyan nem látok bele a párom fejébe,de látnám rajta,ha nem tetszenék neki. Persze vannak nálam szebbek,jobbak,de mindig van szebb és jobb. Szerencsére így 3 héttel a szülés után,csak nagyon minimális különbség van a terhesség előtti alakom és a mostani között. A csíkok pedig elhalványulnak majd idővel. Ezen felül még így is kívánatosnak tart,szóval szerintem ezek miatt ne aggódj. Nem emiatt fog elhagyni majd a párod,vagy ha el is hagyna egy másikért,azt megtette volna akkor is,ha nem változik meg az alakod. A hüvely vissza fog állni majd,összeszűkül,ne úgy képzeld el,hogy kibújik a pici,és utána egy hatalmas tátongó lyuk lesz a hüvelyed. =) Egyébként pedig normál esetben egy férfi is tudja,hogy egy gyermek kihordása és megszülése megváltoztat bizonyos dolgokat =)
Hidd el ezt csak most gondolod így,ha majd babát fogsz várni,eszedbe sem fognak jutni ezek,és a párod is biztosítani fog arról,hogy te vagy a leggyönyörűbb =)
Előző vagyok,nem félek =)
Tényleg nem sokat változott az alakom,csak a cicim lett nagyobb,és tényleg alig van egy pici pocim,amit azonnal le tudok dolgozni,ha letelik a 6 hét. Azt,hogy belül neki milyen érzés lesz,ha majd szexelünk,azt nem tudom,de nem félek ettől.Látom rajta,hogy kíván,meg érzem is. Inkább attól tartok,hogy nehezen fog menni a szex,mert fájni fog.
Ezekben mondjuk már nem vagyok otthon, miért fájna?
Ne haragudj hogy traktállak csak érdekelnek ezek a dolgok.
Nem traktálsz,dehogyis =)
Nyugodtan írhatsz privit is,ha nagyon érdekelnek ezek a dolgok,szívesen mesélek =) Nagyon gyorsan jött a lányom a kitolási szak mindössze 10 perc volt,így belül is sokat varrtak,meg hát ugye gátmetszés is volt,így tartok tőle,hogy esetleg fájni fog majd az első alkalom,meg veszélyeztetett terhes voltam,így összesen már fél éve nem voltunk együtt a párommal. Viszont a párom bent volt végig a vajúdás alatt,végignézte,ahogyan anyaszült meztelenül magamon kívül nyöszörgök a fájdalomtól,mégse néz rám másképp mint azelőtt,így ezek után ettől a részétől nem félek =) Inkább attól,hogy esetleg a fájdalom elriaszt a szextől,és nem merek majd szexelni,és ezért keres majd idővel mást. De ezt nem tartom valószínűnek azért annyira remélem nem fog fájni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!