Szülés után ugyanolyan nőnek érzitek magatokat?
Én még csak 18 éves vagyok, de irtózom a szülés gondolatától.
Nem a baba miatt őt imádnám.
Folyton az jár a fejemben hogyha egyszer terhes leszek megnő a hasam, narancsbőrös leszek szülés után, bevizesedik a lábam, nem tudom a hüvelyem vissza megy e eredeti állapotába szülés után,megereszkedik a mellem. lesz e ugyanannyi időm magamra.
Ha tegyük fel 4-5 év múlva szülök egy babát nem tudnám elviselni hogy sétálunk a barátommal az utcán, velünk szembe bomba nők én pedg ott vagyok ilyen állapotban. Tudom ő lesz a gyerekem apja és normális esetben imádni fog engem így is, de senki ne mondja h ha meglát egy nálam 100x jobban topon lévő csajt nem fordul meg a fejében ez az..
Ez bizonyára komolytalan felfogás az én 18 éves agyammal. Senkit nem akarok ezzel megsérteni csak érdekelne hogy ezt érett nők/anyukák hogyan gondolják, ti nem féltek/féltetek ettől?
21 éves vagyok, és van egy 9 hónapos kisfiam. Én egy percig sem éreztem azt, amit te írtál. Istenem, én már szültem, a másik bombanő azért néz ki így mert ő még nem esett át ezen. Egyébként most, 9 hónappal a szülés után érzem magam ismét igazán nőnek, mostanra kezdem elérni a terhesség előtti alakomat.
A kérdésedre a válasz: egy percig sem féltem ettől a gondolattól, eszembe sem jutott. Pedig híztam jócskán a terhességem alatt, nem voltam szép látvány.
Hidd el, ha pár év múlva odakerülsz, nem így fogod látni ezt a dolgot ;) :)
Kedves Kérdező! Nehogy átmenjetek privibe a nagyon kézséges Válaszolóddal,mert ezek a dolgok Engem is érdekelnek!:)
24 vagyok,nem az alakváltozás miatt,de annyira be vagyok tojva a szüléstől,hogy csoda,hogy manapság már eljátszom a gondolattal,hogy lassan jöhet a dolog...Meglepődve olvastam itt a három boldog 21 éves Anyukát/Kismamát.Nem tudom,hogy Ők azok a fajták akik tipikusan fiatalon szerettek volna szülni illetve totálisan felkészültnek érezték már Magukat erre a dologra? Örülnék ha mesélnétek erről.Néha úgy érzem lekések a fiatal Anyuka szerepről...:/ 5 éve vagyunk együtt a Párommal na de házasság? 2-3 éve elutasítottam azt is, más meg másfél év után kimondhatja hogy házas és gyermeket várnak.Most Én a saját boldogságom útjában állok evvel a várakozással amit csinálok?:) Köszi ha Valaki megért vagy elmeséli Nála hogy volt...:)
21 éves, 38 hetes kismama vagyok.
Én is világéletemben sportoltam versenyszerűen. A terhességem alatt se hagytam el magam, csak kicsit visszavettem. 8 kilót híztam eddig, ami nagyrészt a baba, a magzatvíz, a méhlepény. Nincs 1 csíkom se, és nem nagyképűségből, de még így is különbül nézek ki, mint jó pár tini, aki még egy gyereket se szült, de már most úgy néz ki, mint egy bálna.
Szóval még kismamaként és a szülés után is lehetsz top csaj, nem kell, hogy majd elhagyd magad.
Ne izgulj! Ha eljutsz odáig, hogy gyereket akarsz, akkor már nem fog érdekelni, hogy ez milyen hátrányokkal jár rád nézve! Tudod, ez az ősi ösztön :-)
Amúgy meg én speciel terhesen éreztem magam a legnőiesebbnek, imádtam a nagy hasamat, büszke voltam rá, igaz, összesen kb. 6 kilót híztam a meglévő 45 mellé ... (rengeteget hánytam). Szülés után pedig szépen begyógyultak a sebek, minden helyreállt és a Kisfiammal a kezemben mindenkinél tökéletesebbnek érzem magam :-)
Szia!
Én vagyok a "Nagyon készséges válaszoló" =D
Jelentem,megvolt az első együttlét Apával,és annak ellenére,hogy mindenki felkészített,hogy mennyire fog fájni,ugyanolyan volt,mint előtte. Illetve annyi,hogy az rám valóban igaz,hogy nem nedvesedek. Ez elvileg a szoptatás miatt van,de síkosító és kész..A párom ugyanúgy kíván,pedig egy kis hasam még mindig van,és a popsim sem a régi,de nem vészes. Tágulás ügyileg..én rettegtem az aktus alatt végig,hogy biztos nem érez semmit,de elvileg nem volt gondja vele. Szerintem megmondta volna,ha igen. Szóval...igazából már csak a gyerek elalvása és a házasélet összeegyeztetése a feladat :D Azóta nem is sikerült megint összebújni :( De így ezek után én csak jót tudok mondani a szex részről is =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!