Nektek hogyan teltek a szülés előtti napjaitok? Minden ugyanolyan volt, vagy éreztétek?
Figyelt kérdés
Tudtatok aludni,türelmetlenek voltatok,sokat wc-ztetek,hánytatok,idegesek voltatok,fájt valamitek,hát,has stb.Vagy milyen volt,vagy semmi "jel" nem volt?Vagy ha volt hány nappal előtte?2012. nov. 17. 18:20
11/15 anonim válasza:
Pénteken még palacsintát sütöttem szombaton vasaltam a kicsi ruháit, elmentem a boltba. Szombat este görcseim voltam, vasárnap délután 13:44 perckor császárral lett meg a fiam. Hétfőre voltam egyébként ki írva.
12/15 anonim válasza:
8-as vagyok!
Gratulalok neked utolso valaszolo!! Jo babazast :)
Nalam semmi nincs, se nyakdugo se gyakori joslok :S
tegnap meg a varosban voltunk parommal moziban meg etteremben, jarkaltam vagy masfel oran keresztul de semmi jel igy sem :(
13/15 anonim válasza:
28-ás lányok!Hogy álltok?én tegnap voltam dokinál,kicsit kezdek nyílni,de még semmi,Nálatok?
14/15 anonim válasza:
Én 24.én leszek 40 hetes de még nekem sem semmi.Tegnap előtt este volt egy egy perces görcsöm... azóta is annyi.Semmit nem is érzek,hogy na majd ekkor... na majd most...
15/15 anonim válasza:
Sziasztok, hogy vagytok? Bar mar biztos nem nezitek ezt a kerdest. 2 nap mulva kellene, h szuljek, de semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!