Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek hogyan teltek a szülés...

Nektek hogyan teltek a szülés előtti napjaitok? Minden ugyanolyan volt, vagy éreztétek?

Figyelt kérdés
Tudtatok aludni,türelmetlenek voltatok,sokat wc-ztetek,hánytatok,idegesek voltatok,fájt valamitek,hát,has stb.Vagy milyen volt,vagy semmi "jel" nem volt?Vagy ha volt hány nappal előtte?
2012. nov. 17. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pénteken még palacsintát sütöttem szombaton vasaltam a kicsi ruháit, elmentem a boltba. Szombat este görcseim voltam, vasárnap délután 13:44 perckor császárral lett meg a fiam. Hétfőre voltam egyébként ki írva.
2012. nov. 19. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok!

Gratulalok neked utolso valaszolo!! Jo babazast :)

Nalam semmi nincs, se nyakdugo se gyakori joslok :S

tegnap meg a varosban voltunk parommal moziban meg etteremben, jarkaltam vagy masfel oran keresztul de semmi jel igy sem :(

2012. nov. 19. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:
28-ás lányok!Hogy álltok?én tegnap voltam dokinál,kicsit kezdek nyílni,de még semmi,Nálatok?
2012. nov. 21. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 24.én leszek 40 hetes de még nekem sem semmi.Tegnap előtt este volt egy egy perces görcsöm... azóta is annyi.Semmit nem is érzek,hogy na majd ekkor... na majd most...
2012. nov. 21. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok, hogy vagytok? Bar mar biztos nem nezitek ezt a kerdest. 2 nap mulva kellene, h szuljek, de semmi...
2012. nov. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!