Kérem olyanok írjanak, akiknek szülés elötti derékfájása volt?
3 napja érzem a derekam,tegnaőp este volt erős derékfájás,pár keményedés,de nem vészes. Ma is derékfájással indultam, utána takaritottam 1 órát, azóta majd leszakad,pedig lepihentem,de úgy még rosszabb mint állva,tevékenykedve. Fáj még a medencém és a hüvelyem feszit,de ezek nem olyan vészesek.
38+2 kismama
Lezuhanyoztam,és a meleg vizet a derekamra irányitottam. Valamivel jobb lett,már nem akar kiszakadni a helyéről,de azért fáj még. Most megint a fenekemben érzem a feszitést.
Akkor ez már igy lesz szülésig valószinüleg. Medence-keresztcsont derékfájdalom...
Mondjuk arra figyelj, hogy ne terheld magad hülyére takarítással, mert az nagy kiszúrás.
Tágul a medencéd.
Örülj neki, így könnyebb lesz a szülés.
Egyik babám nagyon nem akart megszületni, én is "kíméltem magam".
Aztán gondoltam egyet egyik nap, hogy majd én kitakarítok, és pörögtem, mintha nem lennék terhes.
Na azon az éjszakán azon imádkoztam, hogy csak ne most, mert megmozdulni is alig tudtam. :o(
Nem érdemes ilyet csinálni, Szépen ki kell várni.
Lehet, hogy ma éjjel beindul, és lehet, hogy még két hét.
Nyákdugó megvan még?
Nem azért takaritottam,hogy meginduljon a szülés,hanem mert muszáj.
Vannak háziállataink,igy minden nap muszáj egy minimális rendrakást beiktatnom.
Utolsó: Én is igy vagyok, csak nekem a keményedések közben sokszo érzem,hogy kidugja a baba valamijét.
és délután mikor aludni akartam,nem jött össze annyira fájt...
Most ugye sokkal jobb. Hát majd meglátjuk, mindenesetre nekem nem volt ma lusta a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!