Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akkor most valószinüleg...

Akkor most valószinüleg nyílik a méhszájam? Tágul a medencém? Vagy közeleg a szülés?

Figyelt kérdés

4 napja erős derékfájásom van, főleg miután felkelek, 2 napja úgy érzem mintha a fenekemben nyomna valamit a baba,nem tudom értitek e és tegnap este hasmenésem volt, nagyon fájt a hasam este ahányszor csak pisilni mentem.

Ma reggel nem volt már hasmenésem. Ezek is a szervezet felkészülésének a jelei lehetnek?

2012. nov. 16. 07:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a hasmenés jellemző tünet,de nekem este óta nem volt, és úgy olvastam akinek a szülést jelzi, annak többnyire utána pár órával be is indulnak a fájások.
2012. nov. 16. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2012. nov. 16. 08:09
 3/8 A kérdező kommentje:
37+6
2012. nov. 16. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor esélyes hogy ékelődik be a szülőcsatornába és azért érzed a nyomást. A hasmenés is lehet jele a szülésnek, de nem feltétel.
2012. nov. 16. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Annyira másként jelzi a szervezete mindenkinek, hogy így pontosan nem lehet megmondani...az a tuti ha már jönnek a fájások, vagy elfolyt a magzatvized :)

Én 38+2hkm vagyok. Úgy a 35. hét óta rendszeres jóslóim vannak (főleg frontoknál) hetente egyszer van hígabb székletem (ilyenkor vagy napi 4-5 alkalom+jósló fájások)

Estére szét akarok szakadni odalent úgy feszíti a hüvelyem-végbelem, derekam is fáj...de még mindig egyben vagyunk :D :D

Viszont van akinek egyszer jelentkezik valamelyik "tünet" és már be is indul a szülés is!!!

Könnyű szülést kívánok!!!!!

2012. nov. 16. 08:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen tudom,hogy sajnos nincs egyértelmű előjel. De jó olvasni a hasonló tapasztalatokat.

Főleg,hogy még lenne itthon dolgom, de egyik nap lusta vagyok,másik nap csinálgatom ahogy tudom..

Nincs még összeszerelve a kiságy,nincs bele matrac véve, takaritani is tudnék még mit itthon.

De ez a fenék fájdalom már kicsit sok. Úgy értem,eddig is mindig fájt valami,de most ha lépek, mintha nem is tudom... A fenekem szétrepedne....

Emellett napi 9 szem gyógyszert szedek a vérnyomásra, hetente nézik a vizeletemet toxémia gyanú miatt, a lábam 2szer akkora hacsak a kutyát leviszem a lift nélküli házunkból a 3.emeletről... Szóval: Már nem bánnám ha itt lenne a fiam! :)

De gondolom mindenki igy van ezzel.

Na jól kipanaszkodtam magam:))

Neked is könnyű szülést.

2012. nov. 16. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Jól kihúzod a végére a dolgokat. :) Apa fog szaladgálni? Nálunk tuti kétségbe esne. Írtam neki listát, öt dolog van csak rajta, de már ezt is hatszor átnézte. :) Pedig csak olyanok, hogy beüzemelni az elemes dolgokat, gyerekorvoshoz majd patikába menni, papírokat intézni a tgyáshoz a munkahelyemnek. Én két hete fel is huzatoltam, és letakartam plédekkel, hogy ne porosodjon, így ha hazajövünk, csak le kell kapni a plédeket. :)

Szerintem is beékelődésre utalnak a tüneteid. Nekem sajnos a wc nem fog semmit jelenteni, mert gyors az emésztésem, előtte is és azóta is napi 5-6x megyek, és sokszor híg.

36+4 hkm

2012. nov. 16. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen mert a kiságyat a héten kaptuk, matracot még venni kell bele. A takaritást folyamatosan ahogy tudom csinálom.

Igen, apa sokat fog szaladgálni,de nem bánja, a terhesség alatt is sokat ment dolgokért,meg van már neki egy 8 éves fia, úgyhogy tudja hogy s mint lesznek a dolgok...

2012. nov. 16. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!