Akkor most valószinüleg nyílik a méhszájam? Tágul a medencém? Vagy közeleg a szülés?
4 napja erős derékfájásom van, főleg miután felkelek, 2 napja úgy érzem mintha a fenekemben nyomna valamit a baba,nem tudom értitek e és tegnap este hasmenésem volt, nagyon fájt a hasam este ahányszor csak pisilni mentem.
Ma reggel nem volt már hasmenésem. Ezek is a szervezet felkészülésének a jelei lehetnek?
Annyira másként jelzi a szervezete mindenkinek, hogy így pontosan nem lehet megmondani...az a tuti ha már jönnek a fájások, vagy elfolyt a magzatvized :)
Én 38+2hkm vagyok. Úgy a 35. hét óta rendszeres jóslóim vannak (főleg frontoknál) hetente egyszer van hígabb székletem (ilyenkor vagy napi 4-5 alkalom+jósló fájások)
Estére szét akarok szakadni odalent úgy feszíti a hüvelyem-végbelem, derekam is fáj...de még mindig egyben vagyunk :D :D
Viszont van akinek egyszer jelentkezik valamelyik "tünet" és már be is indul a szülés is!!!
Könnyű szülést kívánok!!!!!
Igen tudom,hogy sajnos nincs egyértelmű előjel. De jó olvasni a hasonló tapasztalatokat.
Főleg,hogy még lenne itthon dolgom, de egyik nap lusta vagyok,másik nap csinálgatom ahogy tudom..
Nincs még összeszerelve a kiságy,nincs bele matrac véve, takaritani is tudnék még mit itthon.
De ez a fenék fájdalom már kicsit sok. Úgy értem,eddig is mindig fájt valami,de most ha lépek, mintha nem is tudom... A fenekem szétrepedne....
Emellett napi 9 szem gyógyszert szedek a vérnyomásra, hetente nézik a vizeletemet toxémia gyanú miatt, a lábam 2szer akkora hacsak a kutyát leviszem a lift nélküli házunkból a 3.emeletről... Szóval: Már nem bánnám ha itt lenne a fiam! :)
De gondolom mindenki igy van ezzel.
Na jól kipanaszkodtam magam:))
Neked is könnyű szülést.
Jól kihúzod a végére a dolgokat. :) Apa fog szaladgálni? Nálunk tuti kétségbe esne. Írtam neki listát, öt dolog van csak rajta, de már ezt is hatszor átnézte. :) Pedig csak olyanok, hogy beüzemelni az elemes dolgokat, gyerekorvoshoz majd patikába menni, papírokat intézni a tgyáshoz a munkahelyemnek. Én két hete fel is huzatoltam, és letakartam plédekkel, hogy ne porosodjon, így ha hazajövünk, csak le kell kapni a plédeket. :)
Szerintem is beékelődésre utalnak a tüneteid. Nekem sajnos a wc nem fog semmit jelenteni, mert gyors az emésztésem, előtte is és azóta is napi 5-6x megyek, és sokszor híg.
36+4 hkm
Igen mert a kiságyat a héten kaptuk, matracot még venni kell bele. A takaritást folyamatosan ahogy tudom csinálom.
Igen, apa sokat fog szaladgálni,de nem bánja, a terhesség alatt is sokat ment dolgokért,meg van már neki egy 8 éves fia, úgyhogy tudja hogy s mint lesznek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!