Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérem olyanok írjanak, akiknek...

Kérem olyanok írjanak, akiknek szülés elötti derékfájása volt?

Figyelt kérdés

3 napja érzem a derekam,tegnaőp este volt erős derékfájás,pár keményedés,de nem vészes. Ma is derékfájással indultam, utána takaritottam 1 órát, azóta majd leszakad,pedig lepihentem,de úgy még rosszabb mint állva,tevékenykedve. Fáj még a medencém és a hüvelyem feszit,de ezek nem olyan vészesek.

38+2 kismama

2012. nov. 16. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekünk kb félmillióból jött ki minden, szobafestés, bútor, babakocsi, szőnyeg, függöny, ruhák, légzésfiegyelő, kád, takarók,n ágyneműk, törölközők, stb stb, szóval minden ami csak kellett, nem kaptunk senkitől semmit, plussz az orvosnak szánt összeg. Ebben nincs benne a havi terhesgondozás, ami 10 ezer volt egy hónapban.
2016. ápr. 15. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, ezt rossz helyre írtam, bocsánat!
2016. ápr. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!