Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés várható időpontja?...

Szülés várható időpontja? Hány hetes vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
Utolsó menstruáció 07.26. Az Én számításom szerint 16 hetes vagyok, doki, védőnő egy héttel kevesebbet mond! Szülés várható időpontja szerintem 2013.05.02. doki még nem nyilatkozott, védőnő szerint 2013.04.23. Szerintetek??
2012. nov. 16. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:

07.26+40hét a nőgyógyász így számol.

Az uh ezen változtathat, akár 1-2 hetet is.

2012. nov. 16. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is május 2-ára számolom, bár függ, hogy mikor fogant a bébi. A 12 hetes ultrahangnál általában megnézik, hogy mennyi idősnek felel meg a mérete alapján. Szerintem arra kell hagyatkozni.

Az én védőnőm is "össze-vissza" számol. Azt mondja, hogy szerdánként töltöm a következő hetet, miközben január 1-re vagyok kiírva, és az egy keddi nap. Na már most akkor január 2-ára kellett volna kiírnia, ha szerdánként töltöm a köv-ő hetet????? :D Viccesek. Annyi, hogy én tudom, hogy mikor fogant a kisfiunk és az ultrahang is pont annak megfelelő dátumot ír. :)

2012. nov. 16. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi van írva a kiskönyvedbe? Az az első amit beleírnak, amikor kiállítják.

Amúgy a védőnők úgy számolnak: utolsó mentruáció - 3 hónap + 7 nap.

Tehát április 26hoz adva a 7 nap = május 3.

Az én számolásom szerint is 16 hét, de ha ők előbbre mondják a szülés dátumát, akkor szerintük 1 héttel több vagy, nem kevesebb, tehát 17. hét.

2012. nov. 16. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ez az!! Ha hamarabb van a kiírás, akkor több vagyok! Egyébként a kis könyvbe a védőnő tegnap írta be ceruzával a már említett időpontot! Bár nem törvény a kiírás az biztos, a pici lányom 2 héttel a kiírás után jött pontosan. :-) Csak kíváncsiságból érdeklődöm, hogy más, hogy látja.
2012. nov. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!