Ha utolso vérzésem idöpontja eltér a fogantatás idopontjátol akor hogy számolják h hány hetes terhes vagyok? Mikora irják a szülés várható idöpontját?
Utolso mensim.szep.4.
Fogantatás okt.8 után
Nov.19-én 7 hetesnek látszodot.
Az első 3 hónapos uh szerint számolják. Nekem is mindkét babám később fogant, nem félidőben....így az eslővel menzi szerint június 11lett volna, uh szerint július 1-9ig változott, majd 3-án született meg, igaz indítással, mert nagyon bevuzesedtem.
A 2. babymmel 2héttel volt később a fogantatás....
Beírtam egy kalkulátorba az adataidat és ezt dobta ki rá.
Szülés várható időpontja a korai ultrahang vizsgálat alapján:
2010. június 29. (kedd)
Szülés várható időpontja az utolsó menstruáció első napja alapján: 2010. június 11.
Ha a mensi és a fogantatás időpontja nem ugyanazt hozza ki, akkor a 12. heti uh-on mért adatok alapján számolható a szülés időpontja.
Nekem is így módosították, mensi szerint korábban lett volna, az orvosokat az nem érdekelte, hogy én tudom mikor fogant, a 12. heti genetikai uh-on mért méretek alapján számoltak (ez egébként egybeesett az én fogantatáshot viszonyatott számításommal)
Ha a 12.heti uh-on már tutira meg tudják adni a szülés várható időpontját,akkor ehhez mit szóltok: én az elejétő kezdve 2008.08.04-ére voltam kiírva.Eljött az időpont,baba sehol,doki,új időpont,08.13-15 között.Telt az idő,megint eljött a nagy nap,baba még sehol.Megint doki,időpont,08.21 akkor megindítják,ha nem történik semmi.08.20-án reggel ctg,bentfogtak,h egyujjnyi,este 8-kor megcsászároztak,mert se tágulás,se indítást nem kaptam.Hát így jártam!4050 gr lett a picike!
Szóval ennyit a pontosan belőhető időpontról!
Orvos juli.4-re irt ki de még mindig "egyben vagyok"
most mi lesz? Hány napos vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!