Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha utolso vérzésem idöpontja...

Ha utolso vérzésem idöpontja eltér a fogantatás idopontjátol akor hogy számolják h hány hetes terhes vagyok? Mikora irják a szülés várható idöpontját?

Figyelt kérdés

Utolso mensim.szep.4.

Fogantatás okt.8 után

Nov.19-én 7 hetesnek látszodot.

2010. jún. 21. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
A menzesz szerint számolnak, ha te tudod, hogy ettöl eltér, akkor korrigálhatod magadnak. (Igaz, nem értem, de elöször kimaradt egy menzeszed és utána lettél terhes?) Az ultrahangos mérés - föként az elsö hßonapokban ele´g pontos, szerintem az a mérvadó.
2010. jún. 21. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy okt. 8 után fogant a baba? csak akkor voltatok együtt? általában igen az utolsó mensihez számolják
2010. jún. 21. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben az ultrahangos leleteiden feltüntetik majd az utolsó mensid időpontját, de ultrahangterminus szerint számítják a terhességet. Ez azt jelenti, hogy az első ultrahang alapján megbecsülik, hogy mennyi idős terhes vagy, és az alapján fogják meghatározni a szülés várható időpontját. Tehát az utolsó menstruációd időpontját nem fogják figyelembe venni. Nálam is UH-terminus volt, és egész jól belőtték a szülésem időpontját.:)
2010. jún. 21. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
de az UH sem lehet pontos, mert nekem pl. nagyobb volt a babám az átlagosnál.... a mensim szerint 36 hetes volt, de az UH alapján akkor azt mondták 41. hét :)ennyi eltérés nem hiszem, hogy lenne.... Végül 2 héttel később "38" hetesen született, átlag méretekkel :)
2010. jún. 21. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első 3 hónapos uh szerint számolják. Nekem is mindkét babám később fogant, nem félidőben....így az eslővel menzi szerint június 11lett volna, uh szerint július 1-9ig változott, majd 3-án született meg, igaz indítással, mert nagyon bevuzesedtem.

A 2. babymmel 2héttel volt később a fogantatás....

2010. jún. 21. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Beírtam egy kalkulátorba az adataidat és ezt dobta ki rá.

Szülés várható időpontja a korai ultrahang vizsgálat alapján:

2010. június 29. (kedd)

Szülés várható időpontja az utolsó menstruáció első napja alapján: 2010. június 11.

2010. jún. 21. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a mensi és a fogantatás időpontja nem ugyanazt hozza ki, akkor a 12. heti uh-on mért adatok alapján számolható a szülés időpontja.

Nekem is így módosították, mensi szerint korábban lett volna, az orvosokat az nem érdekelte, hogy én tudom mikor fogant, a 12. heti genetikai uh-on mért méretek alapján számoltak (ez egébként egybeesett az én fogantatáshot viszonyatott számításommal)

2010. jún. 21. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a 12.heti uh-on már tutira meg tudják adni a szülés várható időpontját,akkor ehhez mit szóltok: én az elejétő kezdve 2008.08.04-ére voltam kiírva.Eljött az időpont,baba sehol,doki,új időpont,08.13-15 között.Telt az idő,megint eljött a nagy nap,baba még sehol.Megint doki,időpont,08.21 akkor megindítják,ha nem történik semmi.08.20-án reggel ctg,bentfogtak,h egyujjnyi,este 8-kor megcsászároztak,mert se tágulás,se indítást nem kaptam.Hát így jártam!4050 gr lett a picike!

Szóval ennyit a pontosan belőhető időpontról!

2010. jún. 22. 17:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Orvos juli.4-re irt ki de még mindig "egyben vagyok"

most mi lesz? Hány napos vagyok?

2010. júl. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!