A szülés várható időpontja előtt hányszor ill. milyen
sűrűn ellenőrzik a méhszájat hogy mennyire nyílt ki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:17
1/8 anonim válasza:
Az orvostól függ, hogy mikor, hányszor ellenőrzi. Az enyém pl. minden alkalommal megvizsgált, mikor mentem hozzá (havonta 1-2x)... itt viszont sokan írták, hogy szinte soha nem is volt kézi vizsgálatuk, csak, mikor a doki megállapította a terhességet.
2010. jún. 22. 19:20
2/8 A kérdező kommentje:
eddig ,a 37.hétig havonta jártam,de azóta nem látott orvos,csak nst-re járok.a hétvégén leszek 39 hetes és kiváncsi lennék hogy kinyiltam-e már egy kicsit.
2010. jún. 22. 19:26
3/8 anonim válasza:
Szia! Pont annyi idős vagyok,mint te.Kérdeztem nst-n,hogy mikor lesz vizsgálat,és azt mondták,hogy már csak a szülés várható idején.Pedig én is kiváncsi vagyok:)Ez amúgy Örs sztk.
2010. jún. 22. 19:35
4/8 anonim válasza:
Nekem minden alkalommal amikor NST-re mentem a dokim megnézte a méhszájat is. A kiírt időpont után pedig naponta kellett menni vizsgálatra.
2010. jún. 22. 20:16
5/8 anonim válasza:
Nekem minden havi vizsgálatnál.
2010. jún. 22. 20:32
6/8 anonim válasza:
Én lombikos voltam, mégsem néztek méhszájat. 26 hetesen igen, mert fura hasfájásaim voltak, de legközelebb 40+1 hetesen nézte a doki, akkor voltam 1 ujjnyira nyitva aznap éjjel meg is szültem.
Szerintem ezt orvosa válogatja, én párhuzamosan jártam sokáig a meddőségibe a dokimhoz, meg a sajátomhoz otthon és mindkettő azt mondta, hogy ha nem muszáj, nem vizsgálnak, mert jobb nem piszkálni az ember lányát ilyenkor.
2010. jún. 23. 08:12
7/8 anonim válasza:
Nekem a 20. héten nézte először, utána havonta egyszer, majd a 35. héttől kezdve hetente, és mivel túlhordtam a betöltött 40. héttől kezdve naponta egészen a 42 hét elejéig. Már egészen megszoktam, hogy folyton a lábam között matatnak. :))
Viccet félre téve, azért a 36. hét után illenék megnézni, nálunk még annak is nézik nst után, akinek amúgy nincs fogadott dokija!
2010. jún. 23. 14:17
8/8 anonim válasza:
Nekem a 36. hétig nézték, utána már nam, mert akkor elvileg már nyílhat, nem lehet a babának baja.Könnyű szülést neked:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!