Miért olyan nagy baj az, hogyha egyedül szeretnék gyereket vállalni?
Mert rohadt önző vagy.
A saját mocskos önzésed miatt egy újabb lelkisérült gyerek kerül a világra. Szegény :(
mások az abortusz is vállalják, csak ne kerüljenek abba a helyzetbe, amit te most szeretnél magadnak
szóval így van ez
Mondjuk senkinek semmi köze ahhoz, hogy valaki egyedül vállal gyereket vagy sem. A kérdező még mindig jobb, mint azok a nők akik ráerőszakolják a pasira a gyereket aztán csodálkoznak, hogy egyedül maradnak. Vagy aki nulla egzisztencia nélkül a szülei házába szül lehetne sorolni reggelig.
Még mindig korrektebb egyedül bevállalni a dolgot mint egy agresszív emberrel. A kérdező nem férfigyűlölő egyszerűen nincs most ilyenre szüksége ami lássuk be érthető hiszen a volt férje egy agresszív állat.
Hagyjuk már ezt a normális esetben dumát egy gyereknek szeretet kell ezt ugyan úgy képes megadni neki egy ember is mint 2. Az sem jó példa, hogy akkor honnan lát férfi példát, mondjuk nem a 4 fal közé zárják látni fog sokféle dolgot főleg Németországban ott kevésbé korlátoltak az emberek. Plusz mindenki magának szüli a gyereket nem a férjednek hanem azért mert neked kellett. Akkor mindenki önző aki gyereket vállal mert csak önmagáért teszi.
Tényleg ha 2 hósan vissza kell menni, mert kint nem lehet 2-3 évet otthon, akkor biztos apuka otthon maradna, ja nem mert ő is dolgozna.
Szard le ki mit mond a te életed.
És biztos örült volna a gyerek, ha egy agresszív barom az apja aki lehet őt is verné, milyen áldás egy ilyen pöcs.
Éld úgy az életed ahogy neked jó.
Szerintem meg igazad van, ha szeretnél gyereket és megvannak a feltételei, vállald csak be.
Arra sincs semmi garancia, hogy a gyerek apja végig jó apja lesz...
Akkor már inkább egy szerető anyuka, ha ott lesz a helyzet, úgyis megoldja a dolgokat.
Nekem 2 gyerekem van előző házasságból, most van úton a harmadik. Párom kamionos, hétköznap itthon sincs. Se nagyszülők, se semmi segítség, néha az exem de ő sem lakik közel.
És jelentem, élünk még, pedig gyakorlatilag egyedül oldok meg mindent.
Szerintem ne hallgass senkire, körön kívülről mindig könnyű ugatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!