Aki annyira pánikbeteg, hogy képtelen egyedül tömegközlekedni és családtag kell vigye mindenhová a gyerekekkel hány gyereket vállalna maximum?
Mentális betegséggel nem vállalnék gyereket. Ebben az esetben 2 dolog okán is.
Egyrészt sok alapból egészséges nőnél is előjön sok esetben olyan dolog pl. hogy szülés után depresszió. Növekszik a nyomás és bár nem vagyok pszichológus, de nem vagyok én abban olyan biztos, hogy ez a növekvő nyomás - és kitudja mennyire lesz problémamentes a gyerek - nem hoz elő egyéb mentális zavarokat.
Másrészt pedig szerintem borzasztó nehéz lenne így a logisztika. Engem az is nagyon zavarna, hogy nem tudok pl. egy távolabbi programba kettesben elmenni a gyerekemmel. Sürgős esetekről nem is beszélve...
A legnagyobb jószándékkal írom saját magad és a jövendő gyeremeked miatt: először gyógyulj meg teljesen, utána gondolkodj a gyerekvállaláson. Volt pánikbeteg ember a családomban, láttam ezt-azt, hát nem valami egyszerű és könnyű betegség ez.
Így egyet se
Az utcára se mész ki egyedül???
Már van gyerekem, a családomban akiknek van jogsijuk elvisznek mindenhová, legfeljebb szabadságot vesznek ki.
Jogsit én nem szeretném letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!