Nem furcsa az, hogy egy anyuka egyedül megy pihenni/wellnesezni?
Nagyon de nagyon faradt vagyok, hormonzavarom is van, a stressz es a kialvatlansag kikeszitett az elmult 3 evben. Van egy 3 eves ovisom aki allandoan kohog es nathas, most kezdte az ovit igy ejjel sem alszom.
Hamarosan visszamegyek melozni, nem lesz megallas. Szerintetek az nagyon gaz ha elmennek a sajat fizumbol 2 ejszakara egyedul wellnesezni?
Van ferjem is de en most valahogy maganyra vagyom.. es ha ketten szeretnenk elmenni richtig akkor lenne full beteg a gyerekunk.
Szerintem nem gáz, ha erre van szükséged. Nyilvánvalóan olyan férjed van aki helytáll apaként is, így rá mered hagyni egyedül a közös gyereketeket.
A wellnessben senki nem fogja tudni anya vagy-e, úgyhogy ott nem fognak furcsán nézni emiatt.
Viszont ha a férjem ilyet jelentene be, akkor azt hinném megcsalni készül.
Hogy jön ide a hormonzavar?
Ha nálatok ez oké, akkor menj. Ahogy írták már, fordított helyzetben én is furcsán néznek a ferjemre ha bejelentené, megy egyedül wellnessbe...
Menj csak! :) Nem furcsa, nem gáz, nem ciki, tök oké a dolog. Kipihenve, regenerálódva fogsz visszatérni, ami jó neked, jó az egész családodnak. Frissen menj vissza dolgozni, ne egy kvázi idegösszeomlás határában - a fáradtság miatt ugye.
Teljesen normális dolog, hogy néha vágyod a magányt, sokan vagyunk így akár többször is.
Jó pihit! :)
Koszonom a biztato valaszokat.
Nem a ferjemet akarom megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!