Nem furcsa az, hogy egy anyuka egyedül megy pihenni/wellnesezni?
Nagyon de nagyon faradt vagyok, hormonzavarom is van, a stressz es a kialvatlansag kikeszitett az elmult 3 evben. Van egy 3 eves ovisom aki allandoan kohog es nathas, most kezdte az ovit igy ejjel sem alszom.
Hamarosan visszamegyek melozni, nem lesz megallas. Szerintetek az nagyon gaz ha elmennek a sajat fizumbol 2 ejszakara egyedul wellnesezni?
Van ferjem is de en most valahogy maganyra vagyom.. es ha ketten szeretnenk elmenni richtig akkor lenne full beteg a gyerekunk.
Amugy ha csak most tervezed, hogy visszamész dolgozni, nincs saját fizud....
"Hamarosan visszamegyek melozni, nem lesz megallas." " ha elmennek a sajat fizumbol 2 ejszakara egyedul wellnesezni?"
Én ugyan nem wellnessre mentem, csak nem szóltam, hogy szerdán is szabadságon vagyok. Szörnyű dolog, de annyira jól esett, hogy csak "este" jöttek haza a gyerekek. Aludtam, filmet néztem, csend volt.
Ha mást nem de kell szünet, mert kimerülté válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!