Aki annyira pánikbeteg, hogy képtelen egyedül tömegközlekedni és családtag kell vigye mindenhová a gyerekekkel hány gyereket vállalna maximum?
Nem vállalnék így többet.
Nekem kettő van, a második még baba de elkezdtem 4 hónapja a jogsit (most fogok vizsgázni) mert LÁTOM hogy elengedhetetlen hogy ha bármi baj van akkor azonnal cselekedni tudjak vagy szimplán csak szórakozni mehessek a gyerekeimmel és kettővel macerább a bkv.
2 vagy 3 gyerekes anyaként úgy élni, hogy ha mennénk valahova, mindig a rokonok visznek? Na ne.
Ha nem tudom önállóan, vagy maximum a férjem segítségével megoldani a mindennapokat, nem vállalnék gyereket. Azért ez a "maximum szabadságot vesznek ki" elég erős volt, úgy írtad, mintha ez egy pitiáner dolog lenne. Nem lennék képes mások segítségre berendezkedve élni az életem.
És itt nem a pánikbetegség a gond, hanem hogy nem teszel annak érdekében, hogy valami alternatív megoldást találj. Ha kíséret nélkül nem tudsz közlekedni busszal, akkor szerezz jogosítványt és meg van oldva a gond. Nekem a te helyzetedben egy gyerek is túlzás lenne, mert önállóan nem tudnék vele kimozdulni. Kettőt már pláne nem vállalnék. Mi van akkor, ha otthon vagy a kicsivel, a nagy már ovis, és felhívnak, hogy menj érte, mert beteg? És ha nincs aki elkísérjen, akkor hogy oldod meg? Kit pattintasz ki a munkahelyéről ilyenkor? Nem lehet minden helyzetben mások segítségére számítani, azt alapul venni. Azt szokták mondani, hogy meg kell tanulni együttélni a betegségeinkkel, ha nem lehet őket meggyógyítani. De te nem tanultál meg együttélni vele, te másokat ugráltatni tanultál meg. Pedig megoldás lenne szép számmal. Jogsi és autó, taxi, bicikli, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!