Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelben gyerekkel hogy bírjátok?

Panelben gyerekkel hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én gyűlölöm, hogy itt kell élnünk. Nem járkálhatunk szabadon ki-be. Ahhoz fel kel öltözködni, készülődni, hogy lemenjünk.

A lakókról nem is beszélve. Vagy arra kel a gyerek, hogy beszélgetnek az ablak alatt, vagy ugat a szomszéd kutya, vagy üvöltöznek, zenét hallgatnak hangosan. Utálom, hogy ha szellőztetek bebámulnak az ablakon, megállnak beszélgetni, a gyereket nézegetik, beszélnek hozzá. Állandóan lehúzva tartom inkább a redőnyöket, hogy ne bámuljanak be.

A babakocsit lecipelni, aztán fel, főleg, ha vásároltunk is, egy élmény. Nincs tároló.

Csak azért, mert a párom nem akart kertesbe menni, mert ő nem akar füvet nyírni. Persze, most már ő is menne, mert rájött, hogy a gyereknek jobb lenne ott, és őt is zavarják a lakók.

Itt van a hitel a lakáson, esélyünk sincs a közeljövőben elmenni innen. Kezdek már befordulni.

2021. máj. 4. 17:02
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
64%
16.-os. Akkor ne panelt írjon.
2021. máj. 4. 20:10
 22/28 anonim ***** válasza:
74%
Én sem igazán szeretem. Rossz, hogy a gyerekek nem játszhatnak kint, amikor csak akarnak, így játszótérre kell menni fél lakást cipelve. Rossz, hogy jó időben nem lehet kiülni, mert erkély sincs. Rossz, hogy kicsi és nem lehet bővíteni. Rossz, ha vmelyik szomszéd lakást újít, vagy csak éppen tévézik és mindent hallani. Inkább laknék kertes házban, de amilyen drágák, erre nincs lehetőség és még hitelt fizetünk. Kertes házban nőttem fel, talán azért vágyom inkább arra. Ami viszont jó, hogy itt lakunk, hogy nem a belvárosban van, hanem egy csendes környéken, körülötte erdős résszel, parkokkal.
2021. máj. 4. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
Panelban nőttem fel és imádtam. Igaz, a Duna parton laktam, de a házunk tele volt hasonló korú gyerekekkel, állandóan kint jatszottunk sokan. Sosem akartam kertes hazban lakni gyerekként. Most felnőttként mar amúgy igen, de akkor is olyan helyen, ami közel van városhoz, nagyon kieső helyen nem tudnék.
2021. máj. 4. 22:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
23, szintén. decemberben lesz 40 éve, hogy költöztünk, azóta már sokan nem laknak ott, de mi is tartjuk a kapcsolatot, a szüleink is. Meglepetés lesz nekik, de az átadás napjára, december elejére összehozunk oda mindenkit :)
2021. máj. 5. 07:13
 25/28 anonim ***** válasza:
24. De jó! Mi már sajnos nem tartjuk úgy a kapcsolatot, de olyan jó volt, gyerekek együtt játszottak, szüleink is tök jóban voltak. Volt, hogy az egész ház eljött a telkünkre hétvégére.
2021. máj. 5. 08:04
 26/28 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem, van ami zavar de alapvetően több a pozitívum mint a negativum. Nálunk is cigiznek a szomszédok, mint minden panelban, főleg a WC Ben meg a konyhában lehet gyakran nagyon érezni a cigi szagot, 6 lakás van egy emeleten nálunk, abból az egyik közvetlen szomszédban 2 kis kutya van, a másik közvetlen szomszédban 1 nagy, a kicsiket halljuk, de nem zavaró. Nekem 2 gyerekem van, 1,5 és 8 évesek, másoknak meg mi vagyunk zavaróak, főleg ha nálunk vannak a nagyobbik barátnői. Itt van a közelben minden, jó a közlekedés, mindig van melegvíz, télen nem kell foglalkozni a kazánnal, van fűtés, nem kell kerttel, kerti munkákkal, ház karbantartással foglalkozni, arra ott a közös költség illetve a gondnok. Gondolkoztunk kertes házban /agglomerációban mi is, de nem bánom, hogy a panel mellett döntöttünk.
2021. máj. 5. 11:44
 27/28 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, megveszik a lakást. 🙏😌 Kedden már megyünk az ügyvédhez.
2021. máj. 19. 12:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Szuper :) én meg tegnap vettem egy új autót :-) holnap veszem át :-) üdv 1 panel lakó.
2021. máj. 19. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!