Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt ilyan aki gyerekkel...

Van itt ilyan aki gyerekkel ment covid oltásra?

Figyelt kérdés
Hirtelen lettünk behívva és nem tudjuk hova rakni őket (két nyugis kisovis-kisiskolás). Mennyire zsúfolt? Meg tudjak varni mig megkapom? Csak a váróterembe jönnének, ott a férjem megvárja velük míg kijövök és utána be megy ő.
2021. ápr. 9. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Felénk sehol se engednek kísérőt,ha a férjed veled megy miért nem várnak meg épületen kívül?
2021. ápr. 9. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A férjemmel mentem, a váróterembe sem jöhetett be, neki kint kellett várakozni az épület előtt. Az tudom elképzelni, hogy felváltva kint maradtok velük.
2021. ápr. 9. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
A hátamra kötött gyerekkel mentem. Apja dolgozik, másra bízni nem tudtam.
2021. ápr. 9. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet pont akkor benyalni a vírust, amikor oltanak, ezért kétszer is gondold meg!

Te meg a férjed tudtok figyelni, hogy ne fogdossatok össze mindent, ne legyen a szádban a kezed, viseld a maszkot... a gyerek nem. Ők összeszedik, akkor felesleges oltatnod.

Kint megvárhatnak, nem percre pontosan hívnak.

Konkrétan én 1,5 órát várakoztam mire beoltottak.

2021. ápr. 9. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Oltópontra elvileg csak azt engedik be, aki az oltásra megy.
2021. ápr. 9. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Beengedték volna (más is volt gyerekkel) de végül is nem volt ra szükség mert átrakták az időpontunk egy olyan napra, amikor eleve a nagyszülővel vannak
2021. ápr. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!